Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Афтършейв Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Афтършейв

Стара традиция е да подаряваме на близките си мъже за Коледа или по други поводи един хубав нов афтършейв в кутия. И въпреки споровете доколко това е удачен избор и дали не е отживелица употребата на подобен продукт, популярността на тази разновидност парфюм все още не залязва. Причините са много – като се започне от традицията и навика да използваме за ароматизиране и успокояване след къпане и бръснене именно афтършейв, като се премине през огромното разнообразие от аромати днес, та финишираме до факта, че цените на продуктите са напълно поносими и съобразени с възможностите на повечето от нас.

Какво трябва да знам за афтършейва? Какъв да избера за себе си или за подарък?

Когато купуваме парфюм, ние не обръщаме внимание какво е количеството есенция в него. По-късно оставаме разочаровани, че не трае дълго. Именно затова трябва да разберем, че има няколко вида ароматизиращи вещества, които можем да назовем по следния начин – парфюм(най-силният), тоалетна вода, одеколон и афтършейв. Продължителността на действието на последния е около 2-3 часа. Той се използва предимно за освежаване след душ и ароматът му не е натрапчив. Ако излизате и се нуждаете от по-дълготраен и силен ефект, просто се пръснете с парфюм или тоалетна вода. Има голям избор от аромати, от които можем да купим подходящия за нас или близките ни. Разумно е да вземем цял комплект, който се състои от душ гел, дезодорант и афтършейв – всички в един аромат и от една марка.

Откъде да купя афтършейв?

Подходящата за Вас козметика може да закупите от магазините на „dm”, “Carrefour”, “Kaufland”, “Lidl”, “Lilly”, “Фантастико“ и др. Винаги проверявайте сайта ни за нови брошури, за да разберете, когато големите вериги предлагат интересни продукти на промоция.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!