Бабек Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Бабек

Българската кухня може да се похвали с множество вкусни специалитети и деликатеси. Несъмнено едни от най-обичаните са месните колбаси, наденици и сушени меса. Един от най-известните е бабекът.

Какво представлява бабекът?

Бабекът е вид траен колбас, който най-често се приготвя от кълцано свинско месо. Домашно приготвеният колбас се суши в продължение на няколко месеца. Освен със свинско месо, той може да съдържа и телешко. Характерно за колбаса е, че се осолява обилно, като се прибавят и подправки. В зависимост от региона към месото могат да се добавят черен пипер, кимион, чубрица, пресен лук или копър, червен пипер. Сместа се пълни в свинско шкембе. Така оформеният колбас може да се свари и след това да се изсуши или направо да се постави на проветриво място.

Бабекът в кулинарията

На пазара може да закупите готовия колбас, като той може да се консумира без термична обработка. Бабекът се използва и като добавка към яйца, след като се изпържи, различни салати, като част от плънки. Деликатесът се съчетава отлично и с картофи.

Откъде да закупим бабек?

В хранителните магазини може да откриете колбасът от различни производители и по различни рецепти. Важно е да следите срока на годност, както и съдържанието. Така ще откриете вкусът по Ваше предпочитание. Може да разгледате промоционалните брошури на хранителните магазини в Broshura.bg и да изберете най-изгодната оферта.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!