Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Баклава Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Баклава

Ако сте почитатели на сладкото, то несъмнено сте опитвали това сладко въглехидратено чудо, наречено баклава. Въпреки че, най-вкусният десерт е домашно направеният, не всеки разполага с времето или умението да приготви сладката баница. По магазините вече може да се намери практически всичко, което ни се яде. Изборът е толкова голям, че от нас  се иска само да гледаме и да внимаваме какво купуваме.

Каква баклава да избера? Какви видове има?

В хранителните магазини или сладкарниците рядко се предлага баклава, по-лесно бихте могли да намерите от десерта в някоя турска сладкарница. Все пак обаче е възможно да попаднете на сладката баница, опакована в тарелка или изложена на щанда за готови сладки изделия. Съветваме Ви да проучите дали предлаганата баница в магазина е прясна и дали я зареждат често. Ако престоява дълго опакована, по-добре не купувайте, въпреки че срокът за годност не е изтекъл. Няма да Ви хареса сладкиш, който не е свеж и чиито кори са вече сухи. Гледайте по възможност датата, на която е произведена баклавата и избирайте най-прясната. Може да експериментирате с вкуса и освен традиционния десерт със захарен сироп, да опитате и новия вариант с локум. Ако не сте сигурни в качеството на предлаганите изделия, купете малко парченце от витрината, а ако сте доволни, можете да се снабдите с по-голямо количество от сладкия десерт.

Откъде да си купя баклава? Как да пазарувам изгодно?

Проверете дали има налична в големите вериги за хранителни стоки – „Фантастико“, „Пикадили“, „Kaufland”, “Carefour”, „Т Маркет“ и др. Преглеждайте редовно брошурите, които качваме, така ще знаете, когато има хубави продукти на промоция.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!