Балатум

Намерихме 4 резултата за Балатум в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 4 промоции за Балатум. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Балатум и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

29.05 - 18.06 Практикер
29.05 - 18.06 Практикер
21.05 - 10.06 Бриколаж
29.05 - 18.06 Практикер

Подобни продукти от тази категория

16.05 - 14.06 Баня Стил
16.05 - 14.06 Баня Стил
16.05 - 14.06 Баня Стил
16.05 - 14.06 Баня Стил
21.05 - 10.06 Бриколаж
21.05 - 10.06 Бриколаж
21.05 - 10.06 Бриколаж
21.05 - 10.06 Бриколаж
21.05 - 10.06 Бриколаж

Повече информация за Балатум

Когато избираме подова настилка за помещение, в магазините се предлагат голям избор и разнообразие от материали и видове – паркет, мокет, теракот. Една от най-разпространените настилки, която присъства в много домове, е балатумът.

Какво представлява балатумът и защо е предпочитан?

Обикновено балатумът се изработва от поливинилхлорид – ПВЦ, който е един от най-използваните изкуствени материали. Той се отличава със здравина, трудно запалим е и се поддържа и обработва лесно.

Какъв балатум да изберем?

В магазините се предлага богат асортимент от цветове, видове, дебелини. Може да намерите балатуми, които имитират дървени повърхности, керамични плочи и т.н. Обикновено се продава на ролки, плочки или ивици. Когато избирате балатум, трябва да се съобразите с предназначението на помещението, в което ще бъде поставен. Най-общо балатумите се разделят на четири групи – за домашни помещения, за обществени сгради и натоварени помещения, специализирани балатуми и спортни настилки. Те се различават по своята дебелина и износоустойчивост. Колкото по-голяма е дебелината, толкова по-устойчив е той, като се увеличава и акустична изолация. За домашни помещения се препоръчват балатуми с дебелина около 1,5 мм.

Как да поставим балатум?

На първо място трябва да подготвите пода. Той трябва да е сух и чист, без прах. За най-добър резултат подът трябва да е равен и здрав. Добре е да бъде изолиран, тъй като може да се образува влага между пода и настилката. Поставянето на балатум от ролка не се различава от това на мокета. При избор на балатумни плочки, за да се прецени необходимото количества, се изхожда от средата на стаята към стените. Първо се преброяват целите парчета, а след това се набелязва и колко части са необходими.

Откъде да купим балатум?

Широка гама от подови настилки се предлагат в строителните магазини – Практикер, Практис, Бриколаж, Домко, Баумакс и други. Най-изгодната цена ще откриете в брошурите на магазините, които се публикуват в Broshura.bg.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах