Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Балсам за коса Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 2 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Балсам за коса

Балсамът за коса е неизменен другар на шампоана. Ето защо не нанася именно след като сме измили косата в шампоан. Той най-често е в течна форма, а съставките му са вода, определена киселинна съставка, различни видове етерични масла, минерали, витамини, консерванти. Понякога в балсама можем да открием и отразяващи частици, както и специални филтри, които защитават косата от вредните лъчения.

Защо да ползваме балсам за коса?

Основно използваме балсам, за да омекотим косата и да улесним сресването. Специалните съставки на козметични продукт за коса омекотяват косъма и придават естествен блясък на всеки тип коса. Освен това балсамите защитават косата ни и я хидратират. Друга функция на балсама е да защитава косата ни от топлинна обработка – било то със сешоара или с преса. Той покрива косъма с невидим тънък слой, който прави косата резистентна на топлинна обработка. През лятото балсамът защитава косата от ултравиолетовите лъчи, а през зимата предпазва от статично електричество.

Какви видове балсами за коса можем да срещнем на пазара?

За различните типове коси можем да открием разнообразни видове балсами – има за боядисана, суха, за обем, за блясък, за възстановяване и така нататък. балсамът може да се предлага под течна форма, но и под формата на маска. Може да бъде без измиване или такъв, който трябва да отмием около 3 минути след нанасянето му. Можем да срещнем и балсам в комбинация с шампоан. Сред водещите производители на балсами са Syoss, Пантен, Head & Shoulders, Палмолив, Шаума, Нивеа, Лореал, Шварцкопф, Wash &Go, Дав, Елсев и много други.

Къде да открием богато многообразие от балсами за коса?

За да Ви улесним в търсенето на подходящ балсам зза коса, създадхоме специален дигитален каталог, който можете да откриете в нашия сайт. В него сме селектирали най-актуални предложения на редица водещи търговски вериги, сред които Макао, Билла, Пикадили, Фантастико, Метро, Лили, Орифлейм, Кауфланд, dm, Loreal. Разгледайте техните оферти още сега и изберете най-подходящия за Вашата коса балсам още сега.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!