Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Баница Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Баница

Мирисът на топла баница създава уют, напомня за топлината на семейното огнище. Това типично българско ястие е сред най-любимите у нас и е традиция майките  да научават дъщерите си да го приготвят. На пазара се предлагат всякакви видове кори, които може да използвате, за да направите баница. Но ако не сте по готвеното, а искате да опитате от вкуса на хубавото ястие, сте улеснени-в магазините вече има както готови баници, продавани в тарелки с найлон отгоре, за да не изсъхнат, така и полуготови, които само трябва да се изпекат за няколко минути във фурната.

Какви баници има на пазара? Каква да избера?

Ако искате готова баница, потърсете на щандовете, където се продава хляб -  често сред него се предлагат и питки, погачи или опаковани баници. Можете да откриете и на топлата витрина, в някои магазини също се предлага от      ястието с точени кори. Ако искате да си изпечете сами продуктите, сред охладените стоки се намират големи баници или мини банички, които лесно можете да приготвите за 10 минути. Продават се с различни вкусове бутер банички – със сирене, спанак, кашкавал, колбас, както и сладки. Когато избирате от тези продукти, съобразете състава и количеството им, ако Ви трябва храна за цялото семейство, купете по-голяма баница, защото малките едва ли ще стигнат за всички и няма да ги заситят.

Откъде да купя баница?

В магазините на „Моят магазин“, „Дар“, „CBA”, “Kaufland”, “BILLA”, “Lidl”, “Carrefour”, “Фантастико“ и др може да откриете вкусна баница за Вашата трапеза. За да сте доволни от покупката си, винаги се старайте да запазите съотношението качество-ниска цена. Това може да стане, ако следите редовно брошурите с намаления, които качваме на нашия сайт.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!