Баня комплекти Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 186 магазина
Виж всички магазини

Информация за Баня комплекти

Уютът и естетиката не трябва да властват само в определени помещения от нашия дом, а да срещат погледа ни навсякъде, където пристъпим. Холът, кухнята и спалнята са стаите, които обзавеждаме с трепет и внимание към детайлите, но нека не забравяме, че банята и тоалетната също заслужават нашите усилия. Имайте предвид, че това са помещенията, които често се посещават от нашите гости. Те могат и да не видят разхвърляния Ви килер или тавана Ви, но една хубаво аранжирана и приветлива баня би била чудесно допълнение към старателно подредения Ви дом.

Какви комплекти за баня има? Какъв да избера?

В понятието „комплект за баня“ влизат няколко варианта комбинации – халати за цялото семейство в един стил, органайзери (четка, закачалки, столчета и т.н.), а най-чести в понятието влиза комбинацията от умивалник, горен и долен шкаф, а понякога и огледало. В някои видове комплекти влизат и моноблока или ваната, но най-често се предлагат комбинации от мивка, плот или шкаф към нея и огледало. Когато избираме обзавеждане за баня, е важно първо да решим от какъв материал искаме да бъде изградено.  Изберете мебели, които са влагоустойчиви, а също така и водоустойчиви. Може да избирате материала според личните Ви предпочитания, но най-често той е пластмаса, а отскоро се предлагат и много красиви стъклени модели. Винаги търсете баланса между цена, красота и функционалност, за да останете доволни от покупката си и няколко години по-късно.

Какви цени да очаквам?

Цените на комплектите за баня са разнообразни и зависят от това колко мебели се включват в него и какъв е дизайнът и материалът им. Все пак можем да обобщим, че в порядъка на 200 и 600 лева ще намерите подходящия комплект за Вашия дом.

Откъде да купя комплект за моята баня?

Посетете магазините на „Aiko”, “Mobbo”,”Praktiker”, “Como” ,”IKEA” и др., за да изберете някой от предлаганите комплекти за баня. За да улесним избора Ви, ежедневно качваме на сайта ни брошури с най-добрите продукти и изгодните намаления на пазара.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!