Баня комплекти

Намерихме 1 резултат за Баня комплекти в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Баня комплекти.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Баня комплекти

Уютът и естетиката не трябва да властват само в определени помещения от нашия дом, а да срещат погледа ни навсякъде, където пристъпим. Холът, кухнята и спалнята са стаите, които обзавеждаме с трепет и внимание към детайлите, но нека не забравяме, че банята и тоалетната също заслужават нашите усилия. Имайте предвид, че това са помещенията, които често се посещават от нашите гости. Те могат и да не видят разхвърляния Ви килер или тавана Ви, но една хубаво аранжирана и приветлива баня би била чудесно допълнение към старателно подредения Ви дом.

Какви комплекти за баня има? Какъв да избера?

В понятието „комплект за баня“ влизат няколко варианта комбинации – халати за цялото семейство в един стил, органайзери (четка, закачалки, столчета и т.н.), а най-чести в понятието влиза комбинацията от умивалник, горен и долен шкаф, а понякога и огледало. В някои видове комплекти влизат и моноблока или ваната, но най-често се предлагат комбинации от мивка, плот или шкаф към нея и огледало. Когато избираме обзавеждане за баня, е важно първо да решим от какъв материал искаме да бъде изградено.  Изберете мебели, които са влагоустойчиви, а също така и водоустойчиви. Може да избирате материала според личните Ви предпочитания, но най-често той е пластмаса, а отскоро се предлагат и много красиви стъклени модели. Винаги търсете баланса между цена, красота и функционалност, за да останете доволни от покупката си и няколко години по-късно.

Какви цени да очаквам?

Цените на комплектите за баня са разнообразни и зависят от това колко мебели се включват в него и какъв е дизайнът и материалът им. Все пак можем да обобщим, че в порядъка на 200 и 600 лева ще намерите подходящия комплект за Вашия дом.

Откъде да купя комплект за моята баня?

Посетете магазините на „Aiko”, “Mobbo”,”Praktiker”, “Como” ,”IKEA” и др., за да изберете някой от предлаганите комплекти за баня. За да улесним избора Ви, ежедневно качваме на сайта ни брошури с най-добрите продукти и изгодните намаления на пазара.