Барбекю

Намерихме 2 резултата за Барбекю в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Барбекю. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Барбекю и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Барбекю

Обичате да се събирате с приятели сред природата или в двора си и да си приготвяте храна, изпичайки я на нагорещените въглища? Предпочитате вкуса на месото, приготвен по този начин, отколкото във фурната? Можете лесно да се сдобиете с барбекю, което да използвате в топлите сезони заедно със семейството и приятелите си.

Какви видове барбекю има? Какво да избера?

Изборът на вид барбекю зависи до голяма степен от намерението Ви къде искате да го използвате. Ако не мислите да го носите с Вас, когато пътувате, може да се ориентирате към неподвижното барбекю (мангал). Предимството на тези уреди е, че са добре закрепени и няма да паднат при лоши метерологични условия, освен това размерите им са сравнително големи и на тях можете бързо да приготвяте храна за повече души. Ако търсите барбекю, което да можете да пренасяте, трябва да изберете между барбекю-котел, газово или електрическо барбекю. Барбекюто, което е тип котел, е много разпространено, има капак и е удобно за използване. Недостатък е, че с него се приготвя сравнително малко количество храна и ако Ви е нужна повече, трябва да чакате дълго. Електрическото барбекю не е подходящо, ако мислите да пътувате на място, където няма електрически ток. Предпочитани за пътувания са газовото барбекю и барбекю-котел.

Какви цени да очаквам? Кои марки са добри?

Цените на барбекюто са средну между 70 и 180 лева. “Tefal” и ”Finlux” са сред предпочитаните от потребителите марки.

Откъде да си купя барбекю?

Разгледайте в магазините на Търговска верига „Зора“, „Технополис“, „Техномаркет“ и др. Преди да направите избора си, вижте брошурите на нашия сайт. Чрез тях ще разберете в кои магазини са най-големите намаления и промоции.