Басейни Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 6 от 6 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Басейни

Басейните са любимите ни водни атракциони, в които можем да практикуваме водни спортове или просто да релаксираме. Както знаем водата има редица лечебни свойства, а съоръженията, наречени басейни ни предлагат възможност да им се насладим. Басейните биват най-често от бетон, но има и такива за развлекателни цели, които можем да поставим в двора или градината.

Какви басейни можем да си купим?

Ако искате да се отдадете на желания комфорт и да се разхладите в горещите дни, то тогава басейнът е идеалното решение. Децата също го обожават, защото както знаем, те са едни от най-големите поддръжници на водата. Така че ако искат да разнообразите летните дни, то тогава надуваемият басейн е точно за Вас. Този вид водни съоръжения може да бъде открием в различни размери в зависимост от броя хора, за които е предназначен. Освен това можем да имаме и метални басейни, които са изработени от различен материал, но изпълняват същите функции. Има и басейни с определени екстри, като тези с джакузи, в които можем да се насладим на различни температури на водата, както и на специални релаксиращи програми.

Как да поддържаме басейна, който сме закупили?

Когато изберем конкретен басейн, който да поставим в избраната от нас площ, идва ред да започнем експлоатацията му. Важно е обаче да се погрижим за редовната смяна на водата, както и за правилното почистване на басейна. Надуваемите басейни изискват по-малко грижи в това отношение, но останалите видове трябва да бъдат редовно почиствани с подходящи препарати, а водата трябва да бъде пречиствана и сменявана с указаните периоди.

Откъде да купим басейн?

За да се насладите на водното удоволствие, изберете да се снабдите с чисто нов басейн. Това можете да направите в редица магазини, сред които Бриколаж, Баухаус, Баумакс, Практис, Кауфланд и други. За да Ви помогнем, създадохме брошура с най-актуалните оферти за басейни. Ще я откриете на нашия сайт, така че не губете време, а се залавяйте за работа.