Басейни Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 179 магазина
Виж всички магазини

Информация за Басейни

Басейните са любимите ни водни атракциони, в които можем да практикуваме водни спортове или просто да релаксираме. Както знаем водата има редица лечебни свойства, а съоръженията, наречени басейни ни предлагат възможност да им се насладим. Басейните биват най-често от бетон, но има и такива за развлекателни цели, които можем да поставим в двора или градината.

Какви басейни можем да си купим?

Ако искате да се отдадете на желания комфорт и да се разхладите в горещите дни, то тогава басейнът е идеалното решение. Децата също го обожават, защото както знаем, те са едни от най-големите поддръжници на водата. Така че ако искат да разнообразите летните дни, то тогава надуваемият басейн е точно за Вас. Този вид водни съоръжения може да бъде открием в различни размери в зависимост от броя хора, за които е предназначен. Освен това можем да имаме и метални басейни, които са изработени от различен материал, но изпълняват същите функции. Има и басейни с определени екстри, като тези с джакузи, в които можем да се насладим на различни температури на водата, както и на специални релаксиращи програми.

Как да поддържаме басейна, който сме закупили?

Когато изберем конкретен басейн, който да поставим в избраната от нас площ, идва ред да започнем експлоатацията му. Важно е обаче да се погрижим за редовната смяна на водата, както и за правилното почистване на басейна. Надуваемите басейни изискват по-малко грижи в това отношение, но останалите видове трябва да бъдат редовно почиствани с подходящи препарати, а водата трябва да бъде пречиствана и сменявана с указаните периоди.

Откъде да купим басейн?

За да се насладите на водното удоволствие, изберете да се снабдите с чисто нов басейн. Това можете да направите в редица магазини, сред които Бриколаж, Баухаус, Баумакс, Практис, Кауфланд и други. За да Ви помогнем, създадохме брошура с най-актуалните оферти за басейни. Ще я откриете на нашия сайт, така че не губете време, а се залавяйте за работа.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!