Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Бебешка количка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Бебешка количка

Няма нищо по-хубаво от времето, прекарано с близки хора, а още повече с малко човече до себе си…Но за да е щастието пълно, е нужно и майката, и детето да се чувстват комфортно. Майката ще води много пъти растящото си човече на разходки преди то да проходи, затова е важно да му избере качествена количка, която да е удобна и за двамата.

Каква бебешка количка да избера? Какво трябва да знам преди да я купя?
Много жени прибързват и купуват количката според цвета или външния й вид. Впоследствие се оказва, че е твърде тежка и неудобна и или купуват друга, или разходките с тази се превръщат в сериозно изпитание. Постарайте се да тествате наличните модели още в магазина, за да прецените кои са най-удобни за управление. Втора стъпка е да изберете удобен кош, в който ще спи бебето Ви, препоръчително е да може да се върти, т.е. понякога да гледа към Вас, а друг път по посока на движението. Желателно е да има пълно легнало положение, за да е разположено стабилно детето. Добре е да изберете количка, чиито дръжки могат да се коригират като височина и да са удобни както за майката, така и за по-високия баща.
Освен това е препоръчително да изберете количка със средни или големи гуми, тъй като българските пътища са богати на „препятствия“, които могат да развалят иначе приятната Ви разходка.

Кои марки колички са добри? Откъде да купя?
Сред предпочитаните от потребителите са марките „Chicco”, “Hauck”, “Phil&Teds”, “Cangaroo”и др. Можете да изберете желания от Вас модел в магазините на „Хиполенд“, „Aiko”,”Jumbo” и др. Използвайте нашия сайт, за да се информирате за най-изгодните актуални оферти.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!