Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Бебешки мокри кърпи Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Бебешки мокри кърпи

Бебешката кожа се отличава с изключителна деликатност, а това предполага специална грижа. Здравата и нежна кожа на Вашето бебе е от значение за както за Вашето спокойствие, така и за комфорта на детето Ви. Бебешките мокри кърпички са едно улеснение за ежедневната хигиена на Вашето дете.

С какво се отличават бебешките мокри кърпи?

Мокрите кърпи са станали част от почти всяка дамска чанта и присъстват в голяма част от домовете на хората. На пазара се предлагат различни видове – за почистване на грим, антибактериални, за домакинството. Със сигурност бебешките мокри кърпи се отличават с естествена материя и съставки, които да не предизвикват алергични реакции и дразнение на кожата. Те не съдържат алкохол, парабени, изкуствени оцветители. Често бебешките мокри кърпи имат екстракти от лайка, алое вера, пантенол и неутрално ниво на рН.

Какви видове бебешки мокри кърпи има?

На пазара се предлагат няколко вида мокри кърпи, предназначени за най-малките. Освен кърпичките за ежедневна грижа за кожата, има и специални мокри кърпи за почистване на биберони, играчки и т.н. Те също са естествени и нетоксични. Продават се и специални кърпички за кърмачки, с които удобно се почистват гърдите преди и след кърмене.

Как да изберем подходящите мокри кърпи за бебето?

Изключително важно е да прочетете съдържанието на продукта, въпреки че бебешките стоки са висококачествени, дерматологично тествани и са без алкохол и оцветители. Добре е да избирате пакети, които се затварят добре – предлагат се и такива с капак, това осигурява запазването на влажността и съставките на кърпичките.

Може да закупите бебешки мокри кърпи във всеки магазин, в който се продават козметични продукти – Фантастико, Метро, Carrefour, DM, Lilly и други, в аптеките и специализираните магазини за детски стоки. Разгледайте промоционалните брошури на магазините и открийте най-изгодната цена на продукта.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!