Бележник Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Бележник

Всеки човек, който има забързано ежедневие, затрупано от срещи и различни ангажименти, които не позволяват пропуски и закъснения, се е убедил, че най-добрият начин за правилен разчет на времето е да си води бележки. В днешно време има електронни бележници и органайзери, различни приложения за мобилни устройства и т.н., които да използваме. Въпреки това традиционният хартиен бележник не губи своите почитатели.

Какви бележници има?

Бележниците се различават по формата, обема, видът на корицата. Бележниците могат да са настолни или преносими. Настолните бележници обикновено имат картонени корици и най-често са със спирала. Въпреки това може да намерите и настолни бележници с корица от кожа. Характерното при настолните бележници е, че се отварят хоризонтално.

Останалите бележници са тип „тефтер”. Те могат да са с подлепени страници, на спирала или с халки. Задължителният елемент в бележника е календара, като всяка страница е означена с дата или са азбучно подредени. Бележниците могат да са с различни формати и обем на книжното тяло. Възможно е да има допълнителни страници с полезна информация – географски карти, важни телефонни номера, таблици с разстояния, часови зони и много други. При бележниците с по-голям обем може да има и разделителна текстилна лента. Кориците могат да са картонени, кожени, може да са твърди или да са с мека вложка.

Заедно с химикалките и календарите, бележниците са сред най-предпочитаните стоки за поставяне на фирмено лого.

Откъде да купим бележник?

Може да намерите различни бележници в книжарниците и магазините за офис консумативи и оборудване. В тях ще намерите и ученически бележници, които са по утвърдените стандарти и изисквания на МОН. Разгледайте актуалните брошури в Broshura.bg и изберете най-подходящия бележник за Вас на достъпна и разумна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!