Белина Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 189 магазина
Виж всички магазини

Информация за Белина

Белината се нарича още натриев хипохлорит и се използва за избелване и дезинфекция на определени тъкани и повърхности. Белината е силен концентрат и може да се купи като 5 и 10 процентов разтвор. Първият е подходящ за дезинфекция на дрехи, а вторият – за измиване на площадки, тоалетни и така нататък. Освен това белината намира приложение в почистването и дезинфекцията на различни видове подови настилки.

Как да избелваме дрехи с белина?

Когато искаме да избелим определена дреха с белина я поставяме в леген или кофа, пълна с вода. Температурата на водата не трябва да е по-висока от 20 градуса. След това поставяме съответното количество белина, което се различава от различните видове тъкани и от количеството им. Така например, ако искате да избелвате памучни тъкани в кофа с вода, можете да поставите 120 грама разтвор на белина. Дрехите се оставят да престоят между 30-60 минути. Следва изплакване или пране.

Защо да използваме белина?

Белината е продукт, който позволява да се отървете от досадните петна и да направите дрехите си по-бели. Най-често белината се използва за бельо, но може да влезе в употреба и за всеки друг тип дрехи. Важно е единствено да внимаваме при употребата с продукта и да следим стриктно съответните указания.

Откъде да купим белина?

Можете да купите белина в големите търговски вериги като Пикадили, Карфур, Кауфланд, Лидл, dm, Лили и още много други. Техните най-актуални предложения сме събрали в брошурата на нашия сайт. Разгледайте я още сега и направете дните си по-бели и приятни.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!