Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Бельо Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Бельо

Бельото е част от нашето облекло. То е събирателно за дрехите, които носим под другите дрехи, които всъщност се виждат. Обличаме се по този „двоен начин”, за да осигурим допълнителен комфорт и защита на тялото ни. И докато днес може да открием богато многообразие на бельо според вида, цената, качеството и вкуса, то най-старата позната форма на долните ни дрехи представлява препаската и хората не са имали друг избор.

Бельо според вкуса и ...пола

Мъжете и жените се различават по много направления, а бельото, което носят е едно от тях. На дамите не им липсва избор, тъй като на пазара съществуват всевъзможни модели за всеки вкус. Най-често „втората кожа” на жена включва сутиен и по-рядко бюстие или потник за горната част от тялото и бикини за долната. Естествено има вариации на отделните елементи на бельото според предпочитанията и модата. Съществува обаче тенденцията с напредъка на времето дамското бельо да става все по-оскъдно. При кавалерите бельото включва потник за горната част от тялото и слипове или боксерки за долната част. Често обаче мъжете предпочитат да не обличат потник.

Какво бельо да изберем?

Когато купуваме бельо е важно да изберем естествени материи, като например памук. Причината е, че долните дрехи се ползват именно поради хигиенни причини, а естествените тъкани притежават редица качества, сред които попиване на влагата, противовъзпалителни са, осигуряват дишане на кожата. Едва през 80-те години на 20-ти век в дамската мода навлиза бельото от коприна и сатен, което е по-луксозно и на по-високи цени. И като говорим за високи цени, няма как да не споменем луксозните модели бельо, които предлага един от лидерите на пазара за бельо Victoria’s Secret. Безспорно от най-голямо значение при избора на бельо е да купите такова, което Ви става, а не по-тясно или по-голямо. Ето защо е хубаво да премерите размерите си преди да отидете на пазар за бельо.

Откъде да купим бельо?

И ако неповторимият сексимвол Мерили Монро свободно е заявила, че никога не е носила бельо, това не значи, че ние трябва да направим същото. Ако искате да осигурите комфорт на тялото си на най-добрите цени, разгледайте нашата брошура. В нея сме подбрали страхотни предложения на Кауфланд, Лидл, JYSK, като и още много други големи търговски вериги.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!