Бидон

Намерихме 1 резултат за Бидон в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Бидон.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

12.10 - 08.11 GS Строймаркет

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Бидон

Киселото зеле е част от трапезата на мнозина, особено през зимния сезон. Може да го консумираме под формата на салата, както и да го използваме за апетитни ястия. За да не си се налага да купуваме кисело зеле от магазина, може да го приготвим сами. За тази цел, трябва да разполагаме с подходящ бидон.

Какви бидони има?

Бидонът се използва както за съхранение и приготвяне на кисело зеле и туршии, така и за вино. Традиционните бидони имат цилиндрична форма, но може да намерите и с квадратна основа. В днешно време, най-разпространените бидони са пластмасови. Обикновено имат две дръжки, а капакът има уплътнение и може да има метален пръстен – механизъм за по-плътно и стабилно затваряне. Бидоните са с различна вместимост, като могат да са както от 5 л., така и да достигнат до 1000 л., но най-предпочитани са бидоните с вместимост между 30 л. и 50 л.

Бидоните за вино и други течности могат да имат и канелка, като в магазините ще намерите и специални канелки за бидон, които са пластмасови.

Когато купувате бидон, независимо от неговата вместимост и форма, обърнете внимание на дръжките и капака. Дръжките трябва да са здрави и добре закрепени към основното тяло на съда. Капакът трябва да приляга плътно, да не се изкривява и да е стабилен, особено ако няма механизъм за по-добро затваряне.

Откъде да купим бидон?

Ще намерите бидони с различна вместимост, със или без канелка, в магазините за домашни потреби, в големите магазини от универсален тип – като Метро, например, както и в магазините за строителни материали и обзавеждане, обикновено в сектора за градината. В Broshura.bg ще откриете най-изгодните цени, на които да закупите подходящия бидон.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах