Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Бижута Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Бижута

принадлежност към дадена общност, то днес бижутата са „най-добрият приятел на жените”.

Какви бижута трябва да имаме?

Бижутата се разделят на мъжки и дамски, като някои се определят и като унисекс. Под бижута се разбират различните колиета, гривни, пръстени, обеци, брошки. Те могат да са изработени от благородни метали, от стомана, дърво, пластмаса, да бъдат украсени с различни камъни, мъниста и т.н. Има основни препоръки за това, по какъв начин да носим различните бижута.

Колиетата могат да бъдат с различна дължина и дизайн, като изборът им зависи както от повода, така и от деколтето. Например за поло се препоръчват дългите колиета, а за V-образни деколтета – колиета с висулки, които да подчертават формата на деколтето. За т. нар. деколтета „лодка” също са подходящи по-дългите колиета.

При гривните също има голямо разнообразие. Добре е те да са съчетани с друго бижу – колието или пръстена например.

При пръстените трябва да се избягва едновременното носене на повече от един обемен пръстен. Фините и тънки пръстени не са подходящи за по-дебели пръсти, но могат да се носят няколко дискретни пръстена при жени с фини пръсти.

Обемните дълги обеци са чудесни за прически с вдигната коса, при които се разкрива лицето и шията, докато малките обеци са по-подходящи за дами с дълга коса. Формата на обеците трябва да бъде в съчетание с формата на лицето. Така например, дамите с по-кръгло лице могат да заложат на обеци с квадратна или правоъгълна форма, дълги обеци с висулки и т.н.

Брошката може да се носи на ревера на сакото, да бъде поставен върху най-горното копче на ризата, с нейна помощ да се захване шал и много други варианти.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!