Бикини

Намерихме 1 резултат за Бикини в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Бикини.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

23.09 - 29.09 Kaufland

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Бикини

Бельото е преградата между тялото и дрехите ни, между нас и външната среда. То е скрито в зоната на интимното и поради тази своя специфика трябва да бъде подбрано внимателно, за да не дразни кожата ни, но и да е комфортно и леко, когато го носим. Бикините са извървели дълъг път по време на своята еволюция, променяйки напълно дизайна, материята, размерите и функциите си. Докато в началото са се смятали за неудобна и задължителна част от облеклото, която скрива интимните ни части напълно, сега тенденцията е моделите да карат жената да изглежда красива и женствена, а бикините стават все по-малки и нямат за цел да прикрият изцяло задните части на дамата. Изборът на бельо на пазара е толкова голям, че всеки може да намери подходящото за себе си  – от традиционалистите, които предпочитат изчистен и покриващи бикини до кокетните жени, които предпочитат изрязано бельо в ярки цветове.

Какви видове бикини има? Какви да избера за себе си или за подарък?

Когато си избирате бикини, трябва да се съобразите не само с добрия им външен вид, но и с материята, от която са изработени, както и удобството им. Избягвайте модели, които са с прекалено стегнати ластици, оставят следи по ханша Ви, стягат или са от изкуствена материя. Предпочитани от по-младите потребителки са т.нар. „прашки“, които са най-изрязаните бикини, но расте интересът и към стандартните бикини, но обсипани с декорации като камъчета, панделки, сатен, бродерии, дантели и т.н. Ако избирате бикини за себе си, е добре да прецените с какво ще ги обличате. Ако носите бял панталон (особено ако прозира), е добре и бельото да Ви е светло. В случай че мислите да слагате рокля или прилепнала пола, изберете бикини, които не са релефни, а изчистени, за да не се очертават неприятно под материята на дрехите. Предлагат се много удобни „безшевни“ модели, които почти не се усещат, а и не се виждат техните очертания. Ако търсите бикини за подарък, постарайте се да се доближите максимално до стила на дамата, за които е предназначен той – решете дали да са дръзки или семпли, цветни или изчистени в зависимост от личния й стил. Внимавайте и с размера, не купувайте по-голям или по-малък, защото така ще рискувате усилията Ви да са безрезултатни и подаръкът ще си стои в гардероба.

На кои марки бельо да се доверя? Откъде да си купя бикини?

Сред най-харесваните марки бельо от дамите са “Victoria’s Secret”, “Triumph”, “Palmers”, “Femi”,”Jolinesse” и др. Различни модели бикини можете да намерите в магазините за бельо или в „Lidl”, “Carrefour”, “Т-Маркет“ и др. Ако искате да се възползвате от големите намаления на пазара, следете нашия сайт, ежедневно качваме брошури с най-добрите оферти.