Бисквити Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 16 от 16 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 192 магазина
Виж всички магазини

Информация за Бисквити

Комбинацията от брашно, захар и какао е толкова обичана и изкушаваща, че кара много от нас да злоупотребяват с количеството сладкиши. Ядем сладко, когато има хубав повод, консумираме и когато сме в депресия. В общи линии излиза, че шоколадът и захарните изделия са голяма слабост за почти всички нас. Бисквитите са едни от предпочитаните изкушения на пазара, а разнообразието от видове и вкусове карат клиентите да купуват още, любопитсвтайки какво ново има на пазара.

Какви видове бисквити има?

Бисквитите се делят най-общо на два вида – сладки и солени. Първите са по-полуярни и търсени от потребителите. Освен това могат да се разделят на тунквани и нетунквани - първите са със заливка отгоре. Има много видове бисквити с добавки – например стафиди, ядки, кокос, плодове и т.н. Харесвани са т.нар. тип „сандвич“ – слепени с пълнеж две отделни парченца бисквити. В Америка са изключително популярни и т.нар. кукис – ронливи изпечени бисквити, които са тънки и имат малки парченца шоколад. Тези изделия вече се търсят и у нас и са харесвани от голяма част от потребителите. Продават се и солени бисквити, например с вкус на кашкавал, сирене, покрити със сусам. Те обаче се купуват сравнително рядко, тъй като хората предпочитат захарните изделия. При избор на бисквити гледайте срока на годност, както и съдържанието на продукта. Може да включват в състава си добавки, към които сте алергични или чиито вкус не харесвате. Иначе изборът е повече от голям, а цените-съобразени с възможностите на повечето потребители.

Кои марки са предпочитани? Откъде да купя бисквити?

„Орео“, „Престиж“, „Роден край“, „Милка“, „Изгрев“,“Morning Coffee”,”Кармела“, „Траяна“ и др. са сред популярните марки бисквити. Ако искате да изберете сред множеството продукти на пазара, разгледайте в магазините на „BILLA”, Lidl”, “Carrefour”, „Фанстастико“, „Пикадили“ и др. Бъдете в час с най-големите намаления и оферти, прочетете брошурите на нашия сайт.