Блат

Намерихме 2 резултата за Блат в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Блат. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Блат и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

01.11 - 30.11 Билла
21.11 - 27.11 Фантастико

Подобни продукти от тази категория

01.11 - 30.11 Билла
01.11 - 30.11 Билла
01.11 - 30.11 Билла
01.11 - 30.11 Билла
01.11 - 30.11 Билла
01.11 - 30.11 Билла
01.11 - 30.11 Билла
07.11 - 31.12 Билла

Повече информация за Блат

Въпреки че повечето от нас обичат да радват себе си и близките си с вкусни ястия и десерти, приготвени с любов и внимание, понякога нямаме достатъчно свободно време, а какво по-любимо от пицата и тортата. Това е причината за широкото разпространение на готовата храна и полуфабрикатите. Ако все пак искаме да приготвим сами ястието, може да се улесним като използваме готови блатове.

Какви блатове има?

Готовите блатове се разделят на два основни вида – блатове за торта и блатове за пица. Блатовете за торта най-често са пандишпанови, като могат да са ванилови или какаови. Най-разпространените блатове за тората са с диаметър 30 см. Те се продават в опаковки с два или три блата. С тяхна помощ може да приготвим торта по наш вкус и предпочитание, като използваме различни кремове, сиропи, плодове, ядки, сладолед и т.н. Готовите блатове за торта спестяват доста време и продукти. Освен това няма вариант да изгорите блатовете или да са недопечени, а и си спестявате усилията да ги нарежете на равномерни парчета.

Готовите блатове за пица се продават в различни размери, като може да намерите и различни форми. На пазара се предлагат блатове, които не съдържат глутен, био блатове от пълнозърнесто брашно от шпелта. Най-често блатовете за пица се продават замразени, отново в опаковка с няколко броя.

Откъде да купим блатове?

Готови блатове както за торта, така и за писа ще намерите в магазините за хранителни стоки. Както отбелязахме блатовете за пица най-често за замразени, докато блатовете за торта ще откриете на щандовете за захарни изделия. В Broshura.bg ще намерите специалните отстъпки и най-изгодните цени, на които да закупите желаните хранителни продукти.