Блендер Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 5 от 5 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 190 магазина
Виж всички магазини

Информация за Блендер

Обичате сладки шейкове, смес от мляко и любимия Ви плод? Или сте решили да се храните здравословно и да си направите смути? Блендерите биха Ви свършили идеална работа и в двата случая. Уредът съществува от 1922 г. и въпреки че първоначално не е бил толкова разпространен, сега доста домакинства го използват.

Какъв блендер да купя? Какви функции имат новите модели?
Преди да купим уреда е необходимо да помислим как точно ще го използваме. Ако искаме да си приготвяме шейкове, да разбиваме лед, да го натоварваме с различни продукти, то е по-добре да си купим мощен блендер. Средната мощност на уредите е между 300 и 1000 W. Освен това е важно да изберем каква ще бъде каната, в която ще разбивате продуктите. Най-общо казано имате два варианта – стъклена и пластмасова. Първата е по-тежка, но по-функционална, тъй като се изплаква лесно и е здрава, докато пластмасовата се драска. Друга важна характеристика на каната е вместимостта й – може да достигне до 2-2,5 л. Хубаво е да изберете уред, който има малък отвор на каната отгоре-така ще може да добавяте продукти докато блендерът е включен. Една от най-предпочитаните екстри към по-скъпите кани е т.нар.“пулс“. Тя се използва за лесното разбиване на леда и за по-бързото смилане на гъсти или сухи смеси.

Кои марки блендери са добри? Откъде да избера?
Сред лидерите на пазара са марките “Moulinex”, “Philios”,”Bosch”,”Gorenje” и др. Може да разгледате блендерите, които се предлагат в някои големи търговски вериги като „Техномаркет“, „Технополис“, „Техмарт“ и др. Съветваме Ви да разгледате брошурите, които сме качили на нашия сайт, изберете най-изгодните предложения!