Блендер

Намерихме 1 резултат за Блендер в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Блендер.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

10.01 - 30.01 Технополис

Подобни продукти от тази категория

24.09 - 29.02 Office 1 Superstore
10.01 - 30.01 Технополис
10.01 - 30.01 Технополис
10.01 - 30.01 Технополис
10.01 - 30.01 Технополис

Повече информация за Блендер

Обичате сладки шейкове, смес от мляко и любимия Ви плод? Или сте решили да се храните здравословно и да си направите смути? Блендерите биха Ви свършили идеална работа и в двата случая. Уредът съществува от 1922 г. и въпреки че първоначално не е бил толкова разпространен, сега доста домакинства го използват.

Какъв блендер да купя? Какви функции имат новите модели?
Преди да купим уреда е необходимо да помислим как точно ще го използваме. Ако искаме да си приготвяме шейкове, да разбиваме лед, да го натоварваме с различни продукти, то е по-добре да си купим мощен блендер. Средната мощност на уредите е между 300 и 1000 W. Освен това е важно да изберем каква ще бъде каната, в която ще разбивате продуктите. Най-общо казано имате два варианта – стъклена и пластмасова. Първата е по-тежка, но по-функционална, тъй като се изплаква лесно и е здрава, докато пластмасовата се драска. Друга важна характеристика на каната е вместимостта й – може да достигне до 2-2,5 л. Хубаво е да изберете уред, който има малък отвор на каната отгоре-така ще може да добавяте продукти докато блендерът е включен. Една от най-предпочитаните екстри към по-скъпите кани е т.нар.“пулс“. Тя се използва за лесното разбиване на леда и за по-бързото смилане на гъсти или сухи смеси.

Кои марки блендери са добри? Откъде да избера?
Сред лидерите на пазара са марките “Moulinex”, “Philios”,”Bosch”,”Gorenje” и др. Може да разгледате блендерите, които се предлагат в някои големи търговски вериги като „Техномаркет“, „Технополис“, „Техмарт“ и др. Съветваме Ви да разгледате брошурите, които сме качили на нашия сайт, изберете най-изгодните предложения!