Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Боди Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 1 от 1 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 137 магазина
Виж всички магазини

Информация за Боди

Бодито е практична дреха, която по-скоро се причислява към бельото и е особено необходима на дамите през студените месеци на годината. Прилепва плътно към тялото и така поражда усещането за топлота и комфорт особено, когато градусите паднат под нулата.

Какви видове боди има? Какво да избера?

Бодитата варират от дантелени до памучни. Повечето са еластични, но за да бъдат най-приятни на допир с кожата се препоръчва да преобладава съдържанието на памук в материята. Бодитата биват с къс, дълъг ръкав или без ръкави(тип потник). Най-предпочитани за бельо са тези от последната категория). Останалите биха могли да бъдат носени вместо блуза.Продават се както изчистени, едноцветни (най-често черни), така и шарени, с надписи или апликации. Ако си търсите боди за най-студените дни от годината, може да потърсите тип поло, то ще топли и врата Ви. Освен от дамите, бодитата са неразделна част от гардероба на най-малките - от новородени до няколко годишни бебета носят бодита, за да бъде кръстчето винаги на топло.

Как да изберем най-доброто за нашето бебе? От къде можем да го купим?

На първо място, най-важното е бодито да бъде изработено от естествени материали, за да не дразни нежната бебешка кожа. Максимално изчистено и без копчета, които биха могли да дразнят кожата и да образуват ранички. Могат да се намерят най-различни модели с щампи или надписи, които да подчертаят стила на вашето дете. Разгледайте каталозите на Jumbo, Kaufland, Lidl за да изберете най-подходящите предложения за вас. За да пазарувате дрехи и бельо на изгодни цени, наблюдавайте редовно нашия сайт за брошурите, които качваме. На тях са отразени най-големите намаления на пазара.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!