Бойлер

Намерихме 1 резултат за Бойлер в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Бойлер.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

27.06 - 27.07 Интерсервиз Узунови

Подобни продукти от тази категория

27.06 - 27.07 Интерсервиз Узунови
30.06 - 20.07 Техномаркет
24.06 - 14.07 Технополис
01.07 - 15.07 ИКЕА
319.00 лв.

Повече информация за Бойлер

Повечето домакинства в България използват бойлери, ако не ползват ТЕЦ в домовете и офисите си. По своя начин на функциониране, необходимо условие за стопляне на вода посредством бойлер е първоначалното време за загряване. Затова важно условие за функционалността на уреда е добрата му изолация, която не позволява водата да изстива бързо. Те се характеризират с автоматично включване на нагревателите при необходимост, а при вече загрята вода – уредът се самоизключва за по-голяма безопасност.

Какво трябва да знаем при покупката на бойлер? 

Първото и най-важно условие е да изясните за какво ще ползвате бойлера. Дали ще обслужва банята Ви или пък мивката в кухнята. Това има значение, защото съществуват различни видове бойлери. Единият, който обслужва главно банята е добре да бъде обемен бойлер с вместимост до 1000 литра и с нагревателна мощност до 12 KW. Този тип бойлери могат да бъдат монтирани както на стената, а също така могат да бъдат и стоящи.

Вторият вид бойлери са така наречените проточни бойлери. Те се характеризират с по-малка вместимост и мощност, защото главно обслужват кухненски помещения. Те могат да бъдат монтирани както под мивката, така и над мивката.

Като материал, от който се изработват можем да споменем емайлиращо покритие и неръждаема стомана.

Коя марка да избера и откъде да пазарувам?

Като марки, на които можете да се доверите можем да изброим Дипломат, Елдом, Теси, Сън СИстем, Бош, Атлантик и други. Можете да откриете разнообразие на модели и промоционални цени в брошурите на магазини Техномаркет, Технополис, Зора, Волта, Денси, Интермаркет, където за малко средства ще си осигурите постоянен комфорт у дома. 

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах