Боксери

Намерихме 1 резултат за Боксери в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Боксери.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

26.08 - 01.09 Kaufland

Подобни продукти от тази категория

16.08 - 05.09 Слънчице - бебешки магазини
01.08 - 31.08 Oriflame
01.08 - 31.08 Be Fit
15.08 - 04.09 Avon

Повече информация за Боксери

Боксери, или боксерки, са предпочитан тип бельо и от мъжете, и от жените. Приема се като универсално бельо, което осигурява комфорт в ежедневието. Според мнозина, боксерите са и едни от най-удобните.

Какво представляват боксерите?

Боксерите обхващат част от бедрата, като височината на талията може да е различна. Обикновено дамските боксери са прилепнали по тялото, като дължината на крачола може да е различен.

За разлика от тях, мъжките боксери могат да са както прилепнали, така и по-широки с прави крачоли. Традиционните мъжки боксери най-често имат преден отвор. Има и прави боксери, които наподобяват традиционните. Основните разлики между тях са, че при правите боксери краят на крачола прилепва по крака, като, в повечето случаи, няма преден отвор. Прилепналите боксери се определят като бельо между традиционните свободни боксери и слиповете. Дължината им е като на боксери, но са прилепнали като слипове. Те нямат преден отвор, но кройката им осигурява удобство.

Свободните боксери са по-подходящи за носене под по-широки панталони – на костюм, униформа и т.н., тъй като правите крачоли могат да се наберат под тесни панталони. Прилепналите боксери са универсални и няма ограничение в облеклото.

Както дамските, така и мъжките боксери се предлагат в разнообразни цветове и материи. Най-предпочитаните са памучните, а при дамските са изцяло дантелените или комбинация между двете.

Откъде да купим боксери?

Освен в магазините за бельо, ще намерите боксери и в големите магазини от универсален тип – Метро, Кауфланд и т.н. Може да разгледате промоционалните оферти за боксери, които предлагат различните магазини, в Broshura.bg. Така ще изберете желаното бельо, като ще може да го закупите на изгодна и атрактивна цена.