Боксери Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 4 от 4 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 186 магазина
Виж всички магазини

Информация за Боксери

Боксери, или боксерки, са предпочитан тип бельо и от мъжете, и от жените. Приема се като универсално бельо, което осигурява комфорт в ежедневието. Според мнозина, боксерите са и едни от най-удобните.

Какво представляват боксерите?

Боксерите обхващат част от бедрата, като височината на талията може да е различна. Обикновено дамските боксери са прилепнали по тялото, като дължината на крачола може да е различен.

За разлика от тях, мъжките боксери могат да са както прилепнали, така и по-широки с прави крачоли. Традиционните мъжки боксери най-често имат преден отвор. Има и прави боксери, които наподобяват традиционните. Основните разлики между тях са, че при правите боксери краят на крачола прилепва по крака, като, в повечето случаи, няма преден отвор. Прилепналите боксери се определят като бельо между традиционните свободни боксери и слиповете. Дължината им е като на боксери, но са прилепнали като слипове. Те нямат преден отвор, но кройката им осигурява удобство.

Свободните боксери са по-подходящи за носене под по-широки панталони – на костюм, униформа и т.н., тъй като правите крачоли могат да се наберат под тесни панталони. Прилепналите боксери са универсални и няма ограничение в облеклото.

Както дамските, така и мъжките боксери се предлагат в разнообразни цветове и материи. Най-предпочитаните са памучните, а при дамските са изцяло дантелените или комбинация между двете.

Откъде да купим боксери?

Освен в магазините за бельо, ще намерите боксери и в големите магазини от универсален тип – Метро, Кауфланд и т.н. Може да разгледате промоционалните оферти за боксери, които предлагат различните магазини, в Broshura.bg. Така ще изберете желаното бельо, като ще може да го закупите на изгодна и атрактивна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!