Боти Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 2 от 0 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Боти

Ботите са едни от предпочитаните обувки за студените преходни месеци и зимния сезон. В днешно време разнообразието от модели ги превръща в всесезонни, като дори могат да се носят през топлите дни на годината.

Как да изберем подходящите боти?

Факт е,че при дамските модели на ботите има повече варианти. Ще намерите боти с различна височина, на равна подметка или на ток, платформа, с отворени пръсти или пета, различни материи, декорации, стилове.

Ботите са предпочитани, тъй като са нещо средно между класическата обувка и високия ботуш. В зависимост от модела могат да са с дължина до, над или малко под глезена. Когато пробвате ботите се съобразете с тяхната дължина – при някои модели, особено при по-широките около глезена, може да се появи дискомфорт при ходене, който да е породен от врязването на ръба в крака.

Изборът на материите и материалите, които са използвани за подметката, и тяхното оформление зависят от сезона, за който ги купуваме. Ако търсим боти за зимата, те трябва да са водоустойчиви, да имат стабилна подметка, да са с мека и топла подплата. За дамите, които предпочитат обувките на ток, добър вариант са ботите с по-плътен ток и вградена платформа. Платформата отнема височината на тока, което ги прави по-удобни дори за ежедневието. Както и при останалите обувки, важно е да избирате точния размер и винаги да пробвате и лявата, и дясната обувка. В повечето случаи едната обувка е вече пробвана, което я е направила по-свободна, а и има разлики между левия и десния крак. Пробвайте ботите с чорапи, с които е най-вероятно да ги носите. Избягвайте прекалено тесните модели, които притискат пръстите. Трябва да се отбележи, че обувките от естествени материали – естествена кожа например, могат да се отпуснат с времето, но са необходими и специални продукти за тяхната поддръжка.

Независимо какъв модел ще изберете, важно е да се чувствате комфортно и, разбира се, да Ви харесват.