Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Боти Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Боти

Ботите са едни от предпочитаните обувки за студените преходни месеци и зимния сезон. В днешно време разнообразието от модели ги превръща в всесезонни, като дори могат да се носят през топлите дни на годината.

Как да изберем подходящите боти?

Факт е,че при дамските модели на ботите има повече варианти. Ще намерите боти с различна височина, на равна подметка или на ток, платформа, с отворени пръсти или пета, различни материи, декорации, стилове.

Ботите са предпочитани, тъй като са нещо средно между класическата обувка и високия ботуш. В зависимост от модела могат да са с дължина до, над или малко под глезена. Когато пробвате ботите се съобразете с тяхната дължина – при някои модели, особено при по-широките около глезена, може да се появи дискомфорт при ходене, който да е породен от врязването на ръба в крака.

Изборът на материите и материалите, които са използвани за подметката, и тяхното оформление зависят от сезона, за който ги купуваме. Ако търсим боти за зимата, те трябва да са водоустойчиви, да имат стабилна подметка, да са с мека и топла подплата. За дамите, които предпочитат обувките на ток, добър вариант са ботите с по-плътен ток и вградена платформа. Платформата отнема височината на тока, което ги прави по-удобни дори за ежедневието. Както и при останалите обувки, важно е да избирате точния размер и винаги да пробвате и лявата, и дясната обувка. В повечето случаи едната обувка е вече пробвана, което я е направила по-свободна, а и има разлики между левия и десния крак. Пробвайте ботите с чорапи, с които е най-вероятно да ги носите. Избягвайте прекалено тесните модели, които притискат пръстите. Трябва да се отбележи, че обувките от естествени материали – естествена кожа например, могат да се отпуснат с времето, но са необходими и специални продукти за тяхната поддръжка.

Независимо какъв модел ще изберете, важно е да се чувствате комфортно и, разбира се, да Ви харесват.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!