Ботуши Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 186 магазина
Виж всички магазини

Информация за Ботуши

Правилният избор на ботуши е от изключителна важност. Те трябва да предпазват краката ни от студа и снега, да ни дават стабилност и, разбира се, да бъдат удобни. В магазините ще намерите огромно разнообразие от модели ботуши, които да подберем както според повода, така и да се чувстваме комфортно с тях.

Как да изберем подходящи ботуши?

Както отбелязахме, изборът на ботуши, а и при останалите видове обувки, зависи от тяхното предназначение и повод – дали търсите нещо, което да носите в ежедневно, или искате обувки за специален случай.

Когато пробвате ботушите, задължително обуйте и двете обувки, тъй като има вероятност едната да е по-свободна и отпусната. Друга препоръка е да носите по-плътни чорапи, или такива, с които бихте носили ботушите.

Повечето модели се закопчават с цип. Проверете дали е зашит добре и дали се отваря и затваря лесно. Ако се спрете на модел с връзки – уверете се, че „езикът” не е прекалено тесен, тъй като така може да пропусне сняг и краката да се намокрят.

Избирайте модели със стабилна подметка с грайфер, с която ще се чувствате по-сигурно когато стъпвате. Ако сте се спрели на модел с висок ток, най-добре той да бъде по-плътен и стабилен. Добър вариант са ботушите с вградена платформа. Така ще намалите вътрешната височина и няма да усещате натоварване на стъпалото.

При зимните обувки се предпочитат тези, които са шити, а не лепени. Под въздействието на влагата и солта лепилото може да увреди и да се разлепи. Материалите, от които са произведени ботушите също са от значение. Трябва да се отбележи, че естествената кожа и велурът трябва да се поддържат и почистват със специални препарати.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!