Ботуши

Намерихме 3 резултата за Ботуши в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 3 промоции за Ботуши. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Ботуши и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Ботуши

Правилният избор на ботуши е от изключителна важност. Те трябва да предпазват краката ни от студа и снега, да ни дават стабилност и, разбира се, да бъдат удобни. В магазините ще намерите огромно разнообразие от модели ботуши, които да подберем както според повода, така и да се чувстваме комфортно с тях.

Как да изберем подходящи ботуши?

Както отбелязахме, изборът на ботуши, а и при останалите видове обувки, зависи от тяхното предназначение и повод – дали търсите нещо, което да носите в ежедневно, или искате обувки за специален случай.

Когато пробвате ботушите, задължително обуйте и двете обувки, тъй като има вероятност едната да е по-свободна и отпусната. Друга препоръка е да носите по-плътни чорапи, или такива, с които бихте носили ботушите.

Повечето модели се закопчават с цип. Проверете дали е зашит добре и дали се отваря и затваря лесно. Ако се спрете на модел с връзки – уверете се, че „езикът” не е прекалено тесен, тъй като така може да пропусне сняг и краката да се намокрят.

Избирайте модели със стабилна подметка с грайфер, с която ще се чувствате по-сигурно когато стъпвате. Ако сте се спрели на модел с висок ток, най-добре той да бъде по-плътен и стабилен. Добър вариант са ботушите с вградена платформа. Така ще намалите вътрешната височина и няма да усещате натоварване на стъпалото.

При зимните обувки се предпочитат тези, които са шити, а не лепени. Под въздействието на влагата и солта лепилото може да увреди и да се разлепи. Материалите, от които са произведени ботушите също са от значение. Трябва да се отбележи, че естествената кожа и велурът трябва да се поддържат и почистват със специални препарати.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах