Боя за коса

Намерихме 1 резултат за Боя за коса в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Боя за коса.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

01.08 - 31.08 Лили Дрогерие

Подобни продукти от тази категория

01.08 - 31.08 Лили Дрогерие
01.08 - 31.08 Лили Дрогерие
01.08 - 31.08 Лили Дрогерие
01.08 - 31.08 Лили Дрогерие
01.08 - 31.08 Аптеки Медея

Повече информация за Боя за коса

Боята за коса е козметичен продукт, който използваме, за да сменим естествения цвят на нашата коса. Тя съдържа различни съставки, но в най-общия случай те включват пероксид и амоняк. Има и бои без амоняк, които се наричат временни. А иначе и мъжете, и жените боядисват косата си с боя от далечната 1909 година, когато френски химик създава първата търговска боя. Преди това хората също са сменяли цвета на косите си, но с помощта на различни естествени продукти.

Какви бои за коса можем да си купим?

Купуваме различни видове боя в зависимост от цвета, който искаме да придобием. Има бои за руса, за червена, за черна, за кестенява коса, както и много различни нюанси на всички тези цветове. Има амонячни и безамонячни бои. Ролята на амоняка в случая е да спомогне отварянето на най-външния слой на косъма, за да може боята да проникне във вътрешността му и да го оцвети за по-дълго време. боите с амоняк обаче имат по-вреден ефект върху косите и затова е важно да използваме подходяща подхранваща козметика за боядисани коси.

Как да изберем боя за коса?

Важно е знаем, че когато избираме конкретен цвят боя, цветът, който виждаме в каталога или върху кутията е само ориентировъчен. Ако имате черна коса и си купите руса, то няма как резултатът да е такъв, като показания на картинката. Ето защо, когато избирате боя за Вашата коса, погледнете внимателно указания, посочени на кутията. Там ще откриете варианти какъв ефект би могла да има боята върху Вашата коса в зависимост от цвета й в момента. Колкото и качествена да е боята, която изберем, важно е да се снабдим и с подхранващи продукти, тъй като чрез боядисването, тя неминуемо се изтощава.

Откъде да купим боя за коса?

Можете да откриете богато многообразие на бои за коса в продуктовата гама на Лореал, Сайъс, Гарниер Колор, Велатон, Палете и още много други. Тези и още други продукти можете да разгледате в дигиталния каталог в нашия сайт. В него сме подбрали предложенията на водещи вериги магазини, сред които Макао, Билла, Пикадили, Фантастико, Метро, Лили, Орифлейм, Кауфланд, dm, Loreal. Изберете най-подходящия продукт за Вашата коса и боядисайте деня си още сега.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах