Боя

Намерихме 1 резултат за Боя в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Боя.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

12.02 - 04.03 Практикер

Подобни продукти от тази категория

18.02 - 03.03 МЕТРО
04.02 - 03.03 МЕТРО
08.02 - 07.03 GS Строймаркет
08.02 - 07.03 GS Строймаркет
08.02 - 07.03 GS Строймаркет
08.02 - 07.03 GS Строймаркет
08.02 - 07.03 GS Строймаркет
08.02 - 07.03 GS Строймаркет
08.02 - 07.03 GS Строймаркет

Повече информация за Боя

Боята представлява гъста течност със сложен и разнообразен състав, която ползваме, за да придадем конкретен цвят на определена повърхност. Най-често боите са съставени на водна основа или пък на основата на някакъв вид органичен разтворител. В техния сложен състав влизат и още редица други помощни вещества, благодарение на които можем да оцветим всяка една повърхност в желания от нас цвят.

Какви видове бои има?

Както вече споменахме боите се правят на различна основа. По този признак можем да отделим два вида бои – такива на водна основа или на основата на органичен разтворител. Според допълните помощни вещества в състава на боята, можем да срещнем латексни бои, бои на акрилна основа, полиуретанови бои, грундове и други.  Последният вид бои се ползват за заздравяване на основите. Нюансите и цветовете на боите са много и разнообразни, като зависи от вкуса на потребителите каква боя ще изберат. Имаме още варни бои, циментни бои, фасадни бои, бои за стъкло, алкидни и така нататък.

Какво трябва да знаем, когато купуваме боя?

Изборът на боя за Вашия дом е от голямо значение за начина и атмосферата, които искате да постигнете в него. Както знаем домът на един човек е неговият личен храм, а когато стените на храма не са подходящи, то комфортът не може да бъде постигнат. Когато изберем определен цвят и вид боя обаче, трябва да вземем предвид няколко неща. На първо място – какво количество боя ни е необходимо, за да покрием съответната повърхност. За да се ориентираме, трябва да погледнем каква е разходната норма, указа от производителя на боята. По този начин бихме могли по-лесно да изберем желаното то нас количество. Важно е също преди да започнем да боядисваме да се уверим, че разполагаме с помощните атрибути за целта. Само двете ни ръце и боята не са достатъчни.

Откъде да купим бои?

Сред марките, които предлагат бои в България са Оргахим, Декоратор, ДулуксБоро и още много други. Оцветете дома си с най-подходящите цветове бои на тези и още марки. Можете да ги намерите в редица търговски вериги, сред които Бриколаж, Чечосан, Практис, Баухаус и Баумакс. Техните най-изгодни оферти пък можете да разгледате в брошурата, която създадохме, за да бъде Ваш помощник в избора на боя. Разгледайте я в нашия сайт и боядисайте деня си с най-подходящите нюанси.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах