Брава

Намерихме 2 резултата за Брава в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Брава. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Брава и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

10.07 - 30.07 Практикер
10.07 - 30.07 Практикер

Подобни продукти от тази категория

01.07 - 31.07 ДОМКО
19.06 - 19.07 Баня Стил
19.06 - 19.07 Баня Стил
19.06 - 19.07 Баня Стил
19.06 - 19.07 Баня Стил
19.06 - 19.07 Баня Стил
19.06 - 19.07 Баня Стил
22.06 - 19.07 GS Строймаркет
22.06 - 19.07 GS Строймаркет
22.06 - 19.07 GS Строймаркет

Повече информация за Брава

Сигурността на дома ни е от първостепенно значение за всеки от нас. Първият и най-важен елемент, за да се чувстваме спокойни и сигурни, е изборът на подходящата брава. Освен това, те могат да бъдат акцент и допълнение в интериора на помещението, с правилния избор на шилдове.

Какви видове брави има?

Бравите се делят на два основни вида – допълнителни и основни. Основните брави са секретни, обикновени, сервизни брави, касови брави, брави за AL и PVC дограма. Секретните брави са предназначени за входни врати. Тъй като имат секретни ключалки, те осигуряват по-здраво и сигурно заключване. Обикновените брави се предпочитат за вътрешните врати в помещенията, като тяхното заключване е с обикновен ключ. Сервизните прави се препоръчват за мокри помещения. Те не се заключват с ключ, а чрез  специални за целта сервизни шилдове.

Касовите брави имат вграден заключващ механизъм и вървят в комплект с ключове. Те не са от предпочитаните, тъй като ключовете са тежки и обемисти. Освен това се износват и чупят по-лесно, а дублирането им е скъпо. Бравите за PVC дограми се различават от стандартните – те са по-тесни, поради специфичността на профила, в който се вграждат.

Бравите могат да бъдат с едностранно, тристранно и четиристранно заключване.

Как да изберем подходящия шилд?

След избора на брава, следва да се избере и подходящият шилд. Той трябва да се съобрази с вида брава – ако сме избрали секретна брава, трябва да се насочим към секретните шилдове за врата. Важен детайл, с който трябва да се съобразим е посоката на отваряне на вратата, което ще определи ляв или десен шилд да изберем.

Откъде да купим брава и шилд?

Може да намерите голямо разнообразие от цветове, стилове и модели шилдове, както и различни брави, в магазините за обзавеждане и строителни материали – Бриколаж, Баумакс, Баухауз, Практикер и т.н. Най-изгодните цени ще откриете в техните актуални промоционални брошури.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах