Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Брускети Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 136 магазина
Виж всички магазини

Информация за Брускети

Предястия, салати, основни ястия, десерти – италианската кухня е един необятен свят. Италианската кухня е толкова разнообразна, че всеки може да открие ястие или десерт по свой вкус. Това е и една от причините тя да бъде една от най-популярните кухни в цял свят. Едно от най-популярните предястия са брускетите.

Какво представляват брускетите?

Брускетата се приготвя от препечена филийка хляб, която се натрива с чесън и се поръсва със зехтин. Предполага се, че брускетите са възникнали още по време на Средновековието, като храна на бедните.

Брускетата може да е гарнирана с различни продукти, като традиционно се използват нарязани на кубчета домати, лук, различни сирена. Вариантите на използваните продукти са много – могат да се използват различни мариновани зеленчуци, колбаси, риба, да се добави маслинова паста, сос Песто, различни подправки и т.н. Начинът на приготвяне на брускети се различават както в различните части на Италия, така и в зависимост от страната. Така например в Пиемонт, в миналото жътварите са приготвяли препечени филии, които са натривали с чесън, а между тях са поставяли резени домати, зехтин и сол.

Брускетите стават толкова популярни, че в днешно време в магазините може да се срещнат различни продукти с названието брускети.

Откъде да купим брускети?

Както отбелязахме, има огромно разнообразие от рецепти за брускети. В магазините за хранителни стоки ще откриете всичко необходимо за тяхното приготвяне. Ще откриете и опаковани брускети. Разгледайте актуалните брошури на различните магазини. В тях ще намерите промоционални оферти за различни продукти. Възползвайте се от тях и закупете всичко нужно за домашно приготвените брускети.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!