Брускети Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 5 от 5 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 192 магазина
Виж всички магазини

Информация за Брускети

Предястия, салати, основни ястия, десерти – италианската кухня е един необятен свят. Италианската кухня е толкова разнообразна, че всеки може да открие ястие или десерт по свой вкус. Това е и една от причините тя да бъде една от най-популярните кухни в цял свят. Едно от най-популярните предястия са брускетите.

Какво представляват брускетите?

Брускетата се приготвя от препечена филийка хляб, която се натрива с чесън и се поръсва със зехтин. Предполага се, че брускетите са възникнали още по време на Средновековието, като храна на бедните.

Брускетата може да е гарнирана с различни продукти, като традиционно се използват нарязани на кубчета домати, лук, различни сирена. Вариантите на използваните продукти са много – могат да се използват различни мариновани зеленчуци, колбаси, риба, да се добави маслинова паста, сос Песто, различни подправки и т.н. Начинът на приготвяне на брускети се различават както в различните части на Италия, така и в зависимост от страната. Така например в Пиемонт, в миналото жътварите са приготвяли препечени филии, които са натривали с чесън, а между тях са поставяли резени домати, зехтин и сол.

Брускетите стават толкова популярни, че в днешно време в магазините може да се срещнат различни продукти с названието брускети.

Откъде да купим брускети?

Както отбелязахме, има огромно разнообразие от рецепти за брускети. В магазините за хранителни стоки ще откриете всичко необходимо за тяхното приготвяне. Ще откриете и опаковани брускети. Разгледайте актуалните брошури на различните магазини. В тях ще намерите промоционални оферти за различни продукти. Възползвайте се от тях и закупете всичко нужно за домашно приготвените брускети.