Будилник

Намерихме 1 резултат за Будилник в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Будилник.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Будилник

За много от нас ставането рано сутрин е истинско изпитание. Въпреки че в днешно време всички мобилни телефони разполагат с функция за събуждане, часовникът с будилник не губи своите почитатели.

Какви будилници има?

На пазара може да намерим огромно разнообразие от будилници – те се различават както по начина на работа и механизма, така и по цветовете, формата, размерите.

Традиционните будилници са механични. Класическите модели имат две камбанки, които започват да звънят в нагласения час. При електронните будилници има по-голям избор от мелодии, които могат да са съчетани и със светлина. Много популярни са и будилниците с радио, които използват зададена радиостанция за сигнал за събуждане.

Когато купувате будилник проверете силата на звънене, при някои електронни будилници има възможност то да се регулира. Въпреки че на пръв поглед може да изглежда маловажно, разположението на бутона за изключване на алармата също е от значение. Някои хора, които се будят по-трудно, предпочитат бутоните да се намират от задната страна на часовника или на друго труднодостъпно място, тъй като самото изключване на звука изисква повече усилия. Обърнете внимание и дали часовникът свети в тъмното, тъй като има вероятност да Ви разсейва и да Ви пречи да заспите. Някои модели могат да имат светещ циферблат или само светещи стрелки, или да бъде изцяло светещ.

Откъде да купим будилник?

Може да намерите различни видове будилници в Метро, Кауфланд, Lidl, JYSK, Комо, Аико, Икеа и останалите магазини за стоки за дома. Разгледайте промоционалните оферти за будилници в Broshura.bg. Така ще може да изберете най-подходящия будилник, като откриете и най-изгодната цена, на която да  го закупите.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах