Бульон

Намерихме 4 резултата за Бульон в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 4 промоции за Бульон. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Бульон Maggi и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

15.09 - 21.09 T MARKET
15.09 - 21.09 T MARKET
15.09 - 21.09 T MARKET
15.09 - 21.09 T MARKET

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Бульон

Различните видове бульони се използват както за основа на супи, така и за ризото, тестени изделия и куп други ястия. Може да приготвим сами и в домашни условия бульон, със съставки по наш избор, или да закупим от т. нар. готови бульони.

Какви бульони има?

Бульоните се определят според продуктите, използвани за приготвянето му. Бульоните могат да са месни, костни, месо-костни, рибни, зеленчукови.

Най-предпочитаните месни бульони са пилешкият и телешкият. При месните бульони се използват месото и костите на по-стари животни. При варенето им могат да се прибавят различни подправки. За приготвянето на костните бульони се варят плоски и тръбни кости от телешко, говеждо или свинско. При месо-костните бульони първо се слагат костите, а по средата на варенето се добавят и парчетата месо. За рибните бульони най-често се използват главите, костите, перките и опашките. Зеленчуковите бульони са много разнообразни. Те могат да бъдат приготвени от различни пресни подправки и ароматни корени, а за получаването на гъбен бульон се добавят пресни или сушени гъби. Количеството на водата, времетраенето на варенето и съотношението между продуктите зависят от вида на бульона.

Разбира се, домашно приготвените бульони са за предпочитане, но при липса на време или продукти, може да закупим готов бульон. Най-разпространените са под формата на кубчета, а най-известните са бульоните „Маги”. Те са дело на Юлиус Маги, който ги създава през 1883 г. От края на 40-те години на XX в. те са част от компанията „Нестле”.

Откъде да купим бульон?

В магазините за хранителни стоки ще откриете всичко необходимо за приготвянето на бульон по Ваш вкус и предпочитание, а и различни марки готови бульони. В Broshura.bg ще намерите най-изгодните цени, на които да закупите желаните продукти.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах