Бургер

Намерихме 1 резултат за Бургер в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Бургер.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

09.12 - 15.12 ЛИДЛ

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Бургер

Дори да обичате готвена храна или плодове и зеленчуци за хапване, все някога ще Ви се прияде и т.нар. „бърза храна“. Тя е удобен вариант за хората,  които имат много работа и малко време за приготвяне на ястия. Освен това разпространението й е все по-голямо и се предлага на изгодни цени на ключови места из градовете. Въпреки че не е много полезна, тя няма да ни навреди, ако я консумираме умерено, а не ежедневно.

Какъв бургер да си купя? Какви цени да очаквам?

Изборът на бургер зависи от личните Ви предпочитания – ако обичате месо, сте улеснени. Има такива с пилешко, телешки, свинско, дори с кюфтета или кебапчета. Ако сте вегетарианец, може да си купите сандвич с кашкавал, салата или зеленчуци. Тенденцията на много обекти е да слагат голямо количество пържени картофи в бургера, а месото и зеленчуците са малко. Избягвайте такива сандвичи, защото реално получавате питка и пържени продукти, за полезните(месо и зеленчуци) са сведени до минимум. Най-добре е да купувате продукт с чисто филе, за да знаете какво ядете, а не с кайма или панирано месо. Ако можете да избирате какъв да е хлябът – по-добре се спрете на пълнозърнест и винаги изисквайте да Ви запичат сандвича-така ще е по-вкусен, но и по-малко вреден заради термичната обработка. Цените на бургерите варират между 2 и 5 лева.

Откъде мога да си купя бургер?

Бургери можете да си купите от магазините на „MacDonalds”, “KFC”, “Burger King”, “Subway” и др. Ако искате да пазарувате храна на изгодни цени, информирайте се от нашия сайт за големите намаления на бургери, които веригите за бърза храна правят. Ежедневно качваме актуалните оферти на Broshura.bg.