Буркан

Намерихме 1 резултат за Буркан в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Буркан.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

21.10 - 27.10 Kaufland

Подобни продукти от тази категория

25.09 - 30.11 Магазинъ 345
08.10 - 08.11 GS Строймаркет
16.10 - 31.10 Фреш маркет
17.10 - 06.11 Техномаркет
21.10 - 27.10 Магазинъ 345
21.10 - 27.10 Kaufland

Повече информация за Буркан

Бурканът е практичен домакински съд и можа да ни послужи не само ако сами приготвяме зимнината си. Различните форми и размери превръщат буркана в един от най-използваните стъклени съдове за съхранение.

Какви буркани има?

Бурканите се различават както по формите, така и по начина на затваряне и капачката. Това от своя страна определя и тяхното предназначение. Традиционните буркани, които мнозина използват при приготвяне на компоти, туршии, сладка и т.н. са тип „Омния”. При тях капачките са по-тънки, за разлика от винтовите капачки. И при двата вида, капачката се затваря чрез специална затварачка. Бурканите могат да са с различен обем, а най-разпространените са с цилиндрична форма. Те могат да имат вместимост под 100 мл. и да нахвърлят 5 л.

Другите много разпространени буркани са с херметична капачка, която има вакуумно затваряне. Тези буркани се използват за съхранение на различни хранителни продукти в хладилника, а и за сухи продукти като кафе, захар, брашно, подправки и други.

На пазар ще намерите буркани за съхранение на различни продукти, които имат стъклени, пластмасови или дървени капачки. При тях има уплътнение, което да осигури по-плътно и стабилно затваряне на буркана.

Освен цилиндрични форми, бурканите могат да са сферични, квадратни, правоъгълни и други. Много атрактивни форми имат декоративните буркани, в които може да се съхраняват различни дребни сладки и бонбони.

Откъде да купим буркани?

Може да намерите различни буркани в Икеа, Комо, Метро, Бриколаж и останалите магазини, в които се подават домакински съдове и аксесоари. Разгледайте промоционалните оферти в Broshura.bg. В тях ще откриете най-изгодните цени, на които да закупите нужния Ви буркан, а и желаното количество, на достъпна и разумна цена.