Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Бюфет Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Бюфет

Трапезарията е стаята, в която семейството вечеря и в която и гостите прекарват много време. Бюфетите са сред най-необходимите и купувани мебели, защото освен практични, са и естетически необходими – без тях пространството би изглеждало неоползотворено, би се усещала липсата. Както и при другите видове мебели, и при бюфетите се вижда промяна в стила и тяхната изработка.

Какъв бюфет да си купя?

Изборът на бюфет зависи до голяма степен от пространството, с което разполагате. Ако стаята е обширна, може да си позволите да купите масивна мебел в бароков стил, която да побира много неща  и да Ви е от полза. Ако обаче помещението е недостатъчно, може да се примирите с малък шкаф, чиято компактност да създаде усещане за пространство и простор в стаята. Съобразете стила на бюфета с този на останалите мебели в стаята и с цялостната атмосфера в апартамента. Стандартно идеалният бюфет е като преди – той трябва да е широк, с много чекмеджета, а дръжките са златисти или метални. Най-големите почитатели на ретро стила инвестират в скъпа вещ, купена от антикварен магазин, или от стандартен магазин за мебели, предлагащ бюфет в старинен стил. Бъдете разумни, когато правите избора си, нека това, което купите, е красиво, но и функционално.

Откъде да си купя бюфет?

Нова красива мебел можете да си изберете от магазините на „Jysk”, “Aiko”, “IKEA”,”Mobbo”  и др.  Преди това се осведомете за най-новите оферти чрез брошурите на нашия сайт. Така ще инвестирате пари в изгодна покупка.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!