Вафла Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 12 от 12 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 187 магазина
Виж всички магазини

Информация за Вафла

Обичате да си похапвате сладко и трудно устоявате на изкушението пред рафта със захарни изделия в магазина? Разбираме Ви, всички ние многократно сме се проваляли в подобен „тест“ и сме се прибирали вкъщи, заредени с вафли, шоколади и всякакви подобни вълшебства. Научно е доказано,че шоколадът ни прави щастливи, така че избирайки какаовото си десертче, инвестираме в радостта си (нека обаче не прекаляваме, за да не навредим на здравето).

Какви вафли има на пазара?

На пазара най-разпространените видове вафли са тунквани, нетунквани и с ядки. Има и трети вид, който е комбинация от двата вида. Например „тункваните“ са тези, които са потопени в шоколад, имат такова покритие, но както знаем, много от тях се предлагат и с лешници или фъстъци. Нетункваните вафли представляват познатите ни вафли, които са без шоколадово покритие, като някои от тях се продават в голяма кутия и са повече бройки. При избора трябва на захарно изделие потребителите масово се ръководят от личните си предпочитания и избират вафлите, които най-много са им харесали. Бъдете обаче внимателни и не прекалявайте с какаовите продукти, особено ако имате проблеми със затлъстяването, холестерола или съмнения за диабет. На пазара се предлагат все по-често вафли в големи разфасовки – т.нар. „maxi”, които на пръв поглед са изгодна покупка, защото цените им са почти като на стандартните, но всъщност стимулират потребителя да консумира повече захар и с това да застрашава здравословното си състояние.

Кои марки вафли са лидери? Откъде да си купя вафли?

Най-купувани и обичани от потребителите в България са вафлите „Морени“, „Мура“, „Троя“, „ХИПЕР“, „Престиж“, „Боровец“ и др. В големите вериги магазини за хранителни стоки като „Фантастико“, „Пикадили“, “Lidl”, “BILLA”, „Моят магазин“,“Carrefour” и др. можете да купите сладките изкушения. Не прекалявайте с количеството обаче и бъдете винаги информирани за най-актуалните намаления, за да пестите пари. На нашия сайт ежедневно се качват брошури, подсказващи къде в момента са най-изгодните оферти. 

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!