Велосипед Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 3 от 3 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Велосипед

Ако погледнем снимки на първите велосипеди ще се зачудим как хората са ги карали и доколко удобни са били за предвижване. Някои модели са били с едно голямо колело и едно малко, без педали, без спирачки, с висока седалка. Но това е сред първите индивидуални транспортни средства и няма как да оспорим големия му принос в развитието на науката и техниката.

Какво колело да избера? Какви удобства имат съвременните модели?
Много скорости, скоба за заключване на велосипеда, място за багаж и т.н. са екстрите, които са важни за нас като потребители. При избора ни обаче е редно да премислим първо за кого е предназначено колелото и при какви условия ще се кара. Има модели, пригодени за градски или планински условия, а също така и за правене на трикове. Произвеждат се и детски транспортни средства, които са обезопасени и са направени с грижа за най-малките ползватели. За тях се предлагат и помощни колелца, които да допринесат за спокойствието и комфорта при употреба на велосипеда от деца.

Кои марки велосипеди са добри?
„Cross”, “Sprint”, “Maxxis”, “Drag” са от предпочитаните марки при покупка на колело, но финалният избор зависи от финансовите средства, с които разполага потребителят и допълнителните екстри, които желае.

Откъде да си купя велосипед?
Най-добре е да посетите магазин, където има голямо разнообразие от модели, за да инвестирате парите си в красива и функционална вещ. Например в Практикер, Практис, Метро, Homemax и др. може да изберете добър велосипед на конкурентна цена, но е добре преди това да разгледате брошурите, които сме събрали в нашия сайт, за да се запознаете с най-новите оферти за желания от Вас продукт.