Вентилатор

Намерихме 6 резултата за Вентилатор в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 6 промоции за Вентилатор. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Вентилатор и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Вентилатор

Лятото е любимият сезон на почти всички от нас, но освен позитиви, крие в себе си и някои неудобства. Жегата понякога е нетърпима, кара ни да се чувстваме изтощени и непълноценни. Копнеем за свеж полъх, но нямаме възможност да отделим достатъчно средства за закупуването на климатик. За щастие има алтернатива за уред, който не е толкова функционален, но е полезен и сравнително евтин – вентилаторът. Освен това има много видове уреди, необходими не само през топлия сезон, а за освежаване на въздуха.

Как да избера вентилатор? Какви функции трябва да притежава?

Вентилаторите произвеждат изкуствен вятър и могат да се използват за вентилация както на битови, така и производствени помещения. Преди да си закупите този уред, трябва да уточните за какво помещение Ви е необходим – уредите за баня например са различни от тези, които поставяте в спалнята си. При избор на вентилатор за тоалетна и баня, трябва да се спрете на продукт с добра мощност – прегледайте какъв е дебитът на вентилатора. Това е количеството въздух, което вентилаторът изтегля в рамките на 60 минути. Гледайте и вентилаторът да не е твърде шумен и да има добра влагозащита, за препоръчване IP 45. Ако търсите вентилатор за спалнята или хола си, имате голям избор от продукти, които да разгледате. Най-предпочитаните уреди са тези със стойка, които разполагаме в стаите си и произвеждат приятен вятър близо до нас. По-новите модели имат много добри функции, сред които автоматично изключване, когато докоснем рамката, както и наличие на йонизираща функция – въздухът мирише на дъжд! Повечето уреди са с таймер и може да се нагласят да работят за определено време.

Кои марки вентилатори са добри? Откъде да купя?

Сред лидерите на пазара са „SAC”, “SFN”, “Silent”,”HFO” и др. Може да разгледате наличните модели в магазините на „Техномаркет“, Търговска верига „Зора“, „Денси“ и др. Не пропускайте да видите актуалните намаления на нашия сайт, така ще спестите много време и пари.