Видеокамера Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 5 от 5 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 186 магазина
Виж всички магазини

Информация за Видеокамера

Искате да документирате най-хубавите моменти от Вашия живот и този на близките Ви. Първите стъпки на детето, тържествата в училище, рождените дни. Толкова много хубави поводи има в живота на човек, че е добре, ако има как да ги съхраним и да си ги припомняме, особено в моменти на носталгия или тъга. Сега е лесно да се превъплътим в оператори и да заснемем ключовите моменти от живота на семейството си. В магазините има толкова видове видеокамери, че неопитният потребител може да срещне трудности при избора на подходяща видеокамера.

Каква видеокамера да избера? Какво трябва да знам преди да я купя?

Внимавайте много при избор на видеокамера. Не се водете непременно от високата цена, марката или външния вид на техниката, а се поинтересувайте какви са характеристиките й. Търсете видеокамера с висока разделителната способност, така ще виждате добре и детайлите на обектите, които сте снимали. Трябва да съобразите и какъв искате да е носителят на информация – т.е. на какво ще записвате филмите, които правите. Основните носители в наши дни са MiniDV касета (магнитна лента), твърдият магнитен диск (HDD), памет карта и оптичен диск (DVD, Blu-ray. HD-DVD). Най-лесен за работа и предпочитан от потребителите е носителят, който предствлява оптичен диск. Най-изгодни от финансова гледна точка обаче са касетите с магнитна лента, но превъртането и нуждата от запис на друго устройство кара хората да се затрудняват и предпочитат оптичния диск. При избора на видеокамера се старайте да намерите техника с добра матрица и възможност за по-голям зуум.

Какви цени да очаквам?

Най-евтините видеокамери струват между 250 и 400 лева, а най-високият клас са около 800 или 1200 лв.

Кои марки видеокамери са добри? Откъде да си купя?

“Sony”, „JVC”, “Panasonic”, “CANON” са сред лидерите на пазара. Ако искате да разгледате различните модели, вижте в магазините на „Технополис“, „Техномаркет“, Търговска верига „Зора“, “eMAG” и др. Възползвайте се от големите намаления на пазара, вижте нашите брошури, за да знаете къде са най-добрите оферти.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!