Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Видеокарта Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Видеокарта

Ако обичате да играете на компютърни игри или държите картината Ви да е добра при гледане на клипове или филми, е хубаво да разполагате с добра видеокарта. Производителите се съобразяват с изискванията на клиентите и непрекъснатото развитие на технологиите и създават видеокарти, подходящи за най-мощните и модерни компютърни игри.

Какво трябва да знам за видеокартите? Каква да избера?

Видеокартите се разграничават помежду си в зависимост от паметта, която използват, на такива, които използват собствена памет – т.нар. външни видеокарти (поставени са на някакъв тип слот) и такива, които използват оперативна памет (RAM) на компютъра. Ако планирате да си купите нов компютър или видеокарта, преценете за какво искате да използвате машината. Вградените видеокарти заемат част от ресурса на компютъра и затова се препоръчват за компютри, използвани предимно за интернет, филми, музика, работа с текстообработка. Ако  смятате да играете сложни игри, някои от които 3D, е препоръчително да използвате външни видеокарти. При избора на видеокарта трябва да съобразите дали характеристиките й са съвместими с тези на компютъра Ви и дали би Ви свършила работа за дейността, която предвиждате. Обърнете внимание на разделителната способност, цветната дълбочина и честотата.

Кои марки видеокарти са популярни?

Sapphir, ATI, ASUS, Innovision, Gainword са някои от наложилите се марки видеокарти на пазара, а най-известните производители са INTEL, NVIDIA, AMD Graphics (ATI) и др.

Откъде да купя видеокарта?                                   

„Ardes”, “eMAG”, Търговска верига „Зора“ са някои от магазините, в които можете да си изберете нова видеокарта. Не бързайте в покупката обаче, разгледайте преди това сайта ни и брошурите на него, за да знаете кои са най-изгодните оферти.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!