Вино

Намерихме 1 резултат за Вино в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Вино.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

19.03 - 15.04 Фантастико

Подобни продукти от тази категория

16.03 - 19.04 Билла
16.03 - 19.04 Билла
16.03 - 19.04 Билла
16.03 - 19.04 Билла
16.03 - 19.04 Билла
16.03 - 19.04 Билла
16.03 - 19.04 Билла
16.03 - 19.04 Билла
19.03 - 15.04 Фантастико

Повече информация за Вино

В рецептата за дълголетие на много столетници присъства виното. Напитката на боговете доказано е полезна, особено ако не се прекалява с нейната консумация. Интересен факт е, че червеното вино съдържа антиоксиданти, които предпазват от ракови образувания и болести на сърдечно-съдовата система.

Как да позная доброто вино?

Нека не се залъгваме, че купувайки вино за 2 лева например, ние сме получили качествена напитка. Няма как да е така, имайки предвид каква е цената на гроздето за килограм…Винаги трябва да сме внимателни към продуктите с твърде ниска цена, в повечето случаи в бутилката се крие вода и оцет, окислени остатъци от т.нар „втори вина“, това, което остава след като джибрите са вече изцедени, смесено със захар. Има няколко начина да се застраховате и да изберете качествена напитка. Винаги четете етикетите. Вижте какво съдържа виното, от каква реколта е, кой е производителят и дали има спечелена награда. Следващата стъпка е да използвате обонянието си – ухае ли хубаво? Качествените вина съчетават в себе си минимум три аромата. Ако избирате червено вино, недейте да купувате най-старите бутилки, добре е да вземете от миналогодишната реколта например. Ако сте се спрели на бяло вино, купете от тази година, нека да е свежо. Доверете се на вкуса си, с времето ще запомните кои реколти са добри, вероятно и от кой регион най-много ви допадат. Опитвайки различни вина, ще откриете Вашия фаворит и след като това се случи, вече няма да имате нужда от помощ при избора.

Кои марки вино са добри? Откъде да купя?

“Mezzek”, “Вила Любимец“,“Tera Tangra”, “Tърговище“, „Поморийска изба“ и др. са от предпочитаните марки вина. Трудно е да се дефинира понятие като „добро вино“, защото има страшно много марки вино, много региони, където се правят, различни изби. Изборът на перфектната напитка си остава Ваша отговорност. Може да ги купите от специализираните магазини за алкохол или от „Метро“, ,“Фантастико“, “Lidl” и др. Не пропускайте да разгледате и нашите брошури, за да видите къде са най-големите оферти.