Винтоверт

Намерихме 1 резултат за Винтоверт в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Винтоверт.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

03.12 - 31.12 Бриколаж

Подобни продукти от тази категория

09.11 - 06.12 GS Строймаркет
09.11 - 06.12 GS Строймаркет
09.11 - 06.12 GS Строймаркет
09.11 - 06.12 GS Строймаркет
09.11 - 06.12 GS Строймаркет
09.11 - 06.12 GS Строймаркет
09.11 - 06.12 GS Строймаркет
09.11 - 06.12 GS Строймаркет
09.11 - 06.12 GS Строймаркет
03.12 - 31.12 Бриколаж

Повече информация за Винтоверт

Ако работите в сферата на строителството или просто искате да имате инструменти у дома, с които да извършвате всички необходими за Вашето домакинство дейности или ремонти, то покупката на винтоверт е добро решение за Вас. За наше улеснение вече живеем в такива времена на конкуренция, че в почти всички магазини за техника или строителни материали се предлагат от търсените от нас уреди. От нас се иска само да внимаваме при избора.

Какво трябва да знам, когато избирам винтоверт?

На първо място трябва да решим дали искаме уредът да е акумулаторен или електрически. По принцип акумулаторният вариант е по-удачен, тъй като можем да го използваме и на места, където няма електричество, а и този вид винтоверти няма кабели, които да ни пречат по време на работа. Единственото, което се иска от нас, е да го снабдим с една или две батерии, като при правилна експлоатация могат да издържат с години работа. По-високият клас винтоверти, които се наричат професионални, разполагат със зарядни, които могат за 20-30 минути напълно да заредят изтощените батерии. Друго, което трябва да изберем, е напрежението, с което работи машината – предлагат се модели с 9, 14.4 или 18 волта. Колкото по-високо е напрежението, толкова повече дейности могат да се извършват с машината, затова повечето хора избират уред с работно напрежение 18 волта.

Много от винтовертите имат вградено осветление – от 1 или 2 диода, които ни  помагат, ако работим в тъмни участъци.  При избора на винтоверт е добре да намерите модел, който притежава и функцията „ударно действие“. Така ще можете да го използвате и вместо перфоратор, ще можете да пробивате теракот, фаянсови плочки и др.

На кои марки винтоверти да се доверя? Откъде мога да купя?

Ако не знаете каква марка винтоверт да изберете, може да търсите някоя от следните:“Bosch”, “Hitachi”, “Makita”,”Sparky” – те са сред предпочитаните от българските потребители. Предлагат се в магазините на „Багира“, „Praktis”, “Mr. Bricolage”, “Masterhaus” и др. Ние също ще Ви помагаме в избора – на нашия сайт ежедневно качваме брошури, които ще Ви ориентират в кои магазини са изгодните намаления.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах