Влагоуловител

Намерихме 1 резултат за Влагоуловител в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 1 промоция за Влагоуловител.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

22.01 - 11.02 Практикер

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Влагоуловител

Домът трябва да бъде максимално комфортен и уютен. Това зависи както от цялостния интериор, така и от атмосферата, която е създадена. Уютът и удобството ни може да бъде нарушено, ако в помещенията има влага или извършваме ремонтни дейности. Тя може да бъде и вредна за здравето ни, като образува плесен. За да се справим с това ни е нужен влагоуловител.

Какви влагоуловители има?

Влагоуловителите са известни и като влагоабсорбатори и обезвлажнители. Те могат да бъдат електрически или с хидроскопични топчета. Електрическите влагоуловители се отличават с по-високи цени, но са предпочитани заради силната им мощност. Те се различават по капацитета на изсушаване. По правило, колкото по-голямо количество влага абсорбират, толкова по-висока е цената на уреда. Освен това, електрическите влагоуловители са дълготрайно решение за отстраняване на влагата.
При другите влагоуловителите се налага смяната на таблетките, като трайността им се определя както от големината на помещението, така и от нивото на влажност и температурата в стаята. Влагоуловителите се различават и по размерите на помещението, за което са предназначени – за 10 кв. м, за 20 кв. м и т.н. При някои влагоуловители, таблетките имат и различни аромати, като премахва както неприятните миризми, така и излишната влага.
Популярни марки на влагоуловители са Tesy, Ceresit, DeLonghi, Midea и други.

Откъде да купим влагоуловител?

Ще намерите различни влагоуловители в Бриколаж, Практикер, Практис, Баумакс, Метро, Технополис, Техномаркет, Денси и други. В Broshura.bg ще откриете актуалните промоционалните оферти, които предлагат различните магазини. Възползвайте се от тях и закупете най-подходящия влагоуловител за Вашия дом, който да Ви помогне в борбата с излишната влага, на изгодна и разумна цена.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах