Влажни кърпи

Намерихме 3 резултата за Влажни кърпи в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 3 промоции за Влажни кърпи. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Влажни кърпи и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

12.09 - 18.09 Фантастико

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Влажни кърпи

По-чисто, по-свежо и по-ароматно! За всичко изброено способстват така любимите ни влажни кърпи. Те са модификация на обикновени кърпи, които са навлажнени с активни съставки, най-често алое вера, лайка, пантенол. Влажните кърпи могат да се намерят във всеки джоб и чанта, тъй като са удобни за употреба и са подходящи за почистване от главата до петите. Те са полезен аксесоар не само за майките с малки деца, но и за всеки един човек. Предназначението им е да почистват желаната от нас повърхност, а и самите нас.

Какви влажни кърпи да изберем?

Когато избираме влажни кърпи, трябва да погледнем съдържанието и да се уверим, че са дерматологично тествани и са с противовъзпалително действие, тъй като най-често ги използваме за забърсване на ръцете или лицето. Ако пък ще почистваме други повърхности с тях, също трябва да се уверим, че сме избрали подходящите кърпи. Майките на малки деца са сред най-верните потребители на влажни кърпи. Има и разновидности на мокрите кърпи, с които дамите могат да почистват своя грим.

На кои марки да се доверим?

На пазара съществуват редица марки, които предлагат разнообразие почистващи материали. Сред тях са Бочко, Baby Clean, Nivea, Freshmaker, Johnsons, Pampers и много други.

Откъде да закупим най-подходящите влажни кърпи?

Ценните помощници, които ни съдействат да останем чисти, можем да намерим във всеки един магазин. Ние обаче сме селектирали най-горещите оферти на големи търговски марки, сред които Метро, Кауфланд, Лидл, dm и други. Разгледайте брошурата на нашия сайт и направете най-добрия избор.