Вода за уста

Намерихме 2 резултата за Вода за уста в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 2 промоции за Вода за уста. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Вода за уста Oral-B и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

01.03 - 31.03 Аптеки SOpharmacy
01.03 - 31.03 Ремедиум

Подобни продукти от тази категория

Повече информация за Вода за уста

Пътят към снежнобялата усмивка и здравите зъби е доста дълъг, но си струва да го извървяваме крачка по крачна ежедневно, за да се постигнем мечтаните резултати, за да бъдем не само красиви, но и здрави. Традиционните средства за поддържане на устна хигиена – четка и паста за зъби, не винаги са достатъчни за освежаване и почистване на нашите зъби. Водата за уста е друго известно и препоръчвано решение за справяне с кариес, парадонтит и др.

Каква вода за уста да избера? Какво трябва да знам, когато купувам вода за уста?

Образуването на кариес е най-често срещаният проблем при хората, които посещават зъболекарския кабинет. Неприятната процедура по поставянето на пломба кара пациентите да внимават занапред и поражда в тях желанието освен четка и паста за зъби да използват и вода за уста, която да почиства допълнително зъбите ни след като се измием с паста. Затова водата за уста, която предпазва от образуване на кариес, е много купувана и използвана. Тя съдържа флуорид с концентрация 200-500 мг/кг. Ако изберете такава за себе си, внимавайте да не бъде погълната от детето Ви, това би застрашило здравето му. Друг вид предпочитана вода за уста е тази срещу плака и гангвинит. Добре е да не проявявате самоинициатива, когато решавате да използвате такава вода за уста-тя трябва да Ви е предписана от стоматолог. В състава й се съдържат антибактериални активни вещества и други съставки, които обаче могат да предизвикат странични ефекти, ако не внимавате. Не забравяйте, че тази вода за уста е лечебна и не се препоръчва за употреба ежедневно и целогодишно, а освен това без предписанието на специалист.

Кои марки вода за уста са лидери на пазара? Откъде да си купя?

Сред най-разпространените марки вода за уста са “Eludril”, “Aquafresh”, “Elmex”, “Colgate”, “Listerine”, “Dentalux” и др. Можете да си купите този продукт за орална хигиена от магазините на „BILLA”, “dm”, “Фантастико“, „Моят магазин“,“Пикадили“, Kaufland”, “Lidl” и др. За да пазарувате винаги изгодно, следете брошурите с намаленията, които качваме на нашия сайт.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах