Водка Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 7 от 7 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 191 магазина
Виж всички магазини

Информация за Водка

Имате рожден ден, повод за празник или просто сте решили да поканите близки приятели или познати, за да се разтоварите от ежедневното напрежение? Вероятно ще се наложи да отскочите от магазина, за да приготвите храна и напитки, с които да зарадвате своите гости. Ядки, хапки, сокове, както и алкохол – това са най-подходящите и търсени стоки при подобни случаи. Водката е един от вариантите за покупки, така че ако сте почитатели на тази напитка, можете да разгледате какви марки предлагат в близкия магазин.

Какво трябва да знаем за водката?

Водката е позната на почти всички алкохолна напитка, която се състои предимно от етилов спирт  и вода. При производството на някои видове обаче се добавят и захар, билки, натриев бикарбонат  и др. Водка може да се прави от пшеница, ечемик, ръж или картофи, разрежда се с вода и се  филтрира. За избистрянето й се използват активен въглен и кварцов пясък. Най-често алкохолното й съдържание е около 40◦, но може да достигне и до 56◦. Интересен факт е, че в Европа първата дестилация на течността е направена от италианския монах – алхимик Валентиус.  Когато купувате водка, внимавайте при нейната консумация. Бъдете разумни и не прекалявайте с количествата. За жените безвредната доза е 50 ml, а за мъжете – 100 ml на ден.

Кои марки водка са популярни? Откъде да купя?

Сред най-търсени са продуктите на „Руски стандарт“, „Smirnoff”, “Savoy”, “Absolut”, “Finlandia”, “Flirt” и др. Когато търсите алкохолни напитки, е добре да преценявате дали цената им е изгодна. За да улесним Вашия избор, качваме редовно брошури с актуалните намаления на пазара. Следете сайта ни, за да пазарувате разумно.