Врата Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини
Страница 1 от 1
-
Показани 13 от 12 брошури
Популярни магазини
Показани са 12 от 189 магазина
Виж всички магазини

Информация за Врата

Вратите са не само част от завършения вид на една новопостроена сграда, те са гаранция за сигурност и спокойствие, затова е важно да са здрави и устойчиви на всякакви влияния.

Какво трябва да знаем за вратите?

За да подобрят качеството производителите правят редица тестове на вратите, преди да ги пуснат на пазара. Проучва се тяхната издръжливост на метеорологични условия, тяхната херметичност и степен на пропускливост на въздух. Производството им е ориентирано към щадене на околната среда и минимална поддръжка. Важно за покупката на врата е обзавеждането в жилището и за какво ще се използва помещението. Материали, които напоследък често се предпочитат за направата на врати са освен шперплат, фурнир, ПДЧ, масивна дървесина, но също така и алуминий. Алуминиевите врати се срещат и в съчетание с дървесина, това се е наложило като производство, защото този тип врати предлагат на потребителите повече удароустойчивост и по-дълъг живот. Видовете врати биват метални, блиндирани, плъзгащи се, входни, изработени от стъкло, PVC врати  и други. За различните помещения се избират и различни видове. Например за баня подходящи са PVC вратите или тези, които имат плъзгащ механизъм, за мазета обичайно се поставят метални врати с решетки и други. Според Вашите нужди и съображения за сигурност пазарът изобилства от варианти и модели, цените варират спрямо материала, от който са изработени и гаранцията за качество. За да направите правилната инвестиция обаче е нужно добре да съобразите всички техни характеристики и приложения, за да сте сигурни, че изборът Ви ви гарантира надежност и дълга експлоатация.

На кои марки да се доверим и откъде да пазаруваме?

Утвърдени марки, които предлагат продукти висок клас и ненадминато качество са BRAMA, GARANT, PORTA DOORS,MERCOR и EUROSTILL. Можете да откриете разнообразието от модели на достъпни цени в каталозите на магазини Баумакс, Технополис, Зора, Практикер и др.