Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

cover

Въже за теглене Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 135 магазина
Виж всички магазини

Информация за Въже за теглене

Без значение дали използваме автомобила ежедневно, или шофираме само от време на време, има основни принадлежности, с които трябва да разполагаме и които биха ни били от полза, при възникване на различни аварийни ситуации. Освен аптечка, пожарогасител и авариен триъгълник, трябва да имаме и подходящо въже за теглене.

Какви въжета за теглене има?

Въжетата за теглене могат да бъдат метални или текстилни, като са с различна еластичност, здравина и дължина. Дължината трябва да е до 6 м, която е максималната допустима за използване на пътя. Въжетата имат различна подемност, която задължително трябва да съобразим с теглото на превозното средство. Много хора предпочита да се „презастраховат” и купуват въже с по-голяма подемност от теглото на автомобила.

Стоманените въжета могат да бъдат и облечени. Текстилните въжета могат да са еластични или да са без разтягане. Обикновено са изработени от полиестер или друга здрав синтетичен материал.

Когато купувате въже за теглене задължително обърнете внимание на куките. Обикновено въжетата са снабдени с две куки за закачане, от двата края на въжето. Те трябва да са здраво захванати за въжето и да са стабилни и устойчиви.

Откъде да купим въже за теглене?

Ще намерите различни марки и видове въжета за теглене както в големите бензиностанции, така и в Метро, Бриколаж, Практикер, Практис, Баумакс, Баухаус и други магазини, в които се продават аксесоари и принадлежности за автомобили и други превозни средства. Разгледайте техните актуални брошури в Broshura.bg. В тях ще откриете специални намаления и атрактивни отстъпки на избрани стоки. Възползвайте се от тях и закупете най-подходящото въже за теглене, което да отговаря на изискванията Ви, на изгодна цена.

Show newsletter popup

Получавай специално подбрани за теб сезонни промоции

Receive special emails

Искаш ли да получаваш специални сезонни намаления?

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!