Възглавница

Намерихме 82 резултата за Възглавница в промоция.

В брошурите на любимите ти магазини намерихме 82 промоции за Възглавница. Разгледай и вземи повече с намалените цени за Възглавница и други.

сортирай по:
По подразбиране

По подразбиране

Най-нови

Изтичащи скоро

02.01 - 31.01 Еником М
21.01 - 27.01 Фантастико

Подобни продукти от тази категория

01.01 - 31.01 Мебели Виденов
01.01 - 31.01 Мебели Виденов
01.01 - 31.01 Мебели Виденов
01.01 - 31.01 Мебели Виденов
01.01 - 31.01 Мебели Виденов
01.01 - 31.01 Мебели Виденов
01.01 - 31.01 Мебели Виденов
02.01 - 31.01 Еником М

Повече информация за Възглавница

За комфорта ни по време на спане се грижи поставената под главите ни мека (или не чак толкова) торба, която може да бъде с различен пълнеж. Възглавницата е важна за удобството не само на главата ни, а на цялото тяло. А както знаем именно през нощта събираме така необходимата ни енергия за предстоящия ден. Ето защо е важно да избираме внимателно най-подходящата за нас възглавница. Неслучайно възглавниците първоначално са били използвани само от богатите хора в Азия.

Как да изберем възглавница?

Редица лекари са на мнение, че неподходящата възглавница може да доведе до болки във врата, главоболие, раздразнение, схващане на ръце и рамене. Ето защо подберете възглавница, създадена от качествен пълнеж. Най често пособията за спане се пълнят с пух, памук, латекс, дунапрен, полиестерни фибри, мемори пяна. Последните са едни от най-комфортните заради специалната им технология, която позволява на възглавницата да запомни позата, в която поставяте главата си при спане и по този начин подсигуряват допълнителна опора на врата. Ако пък имате болки във врата и гърба, изберете възглавница с пълнеж от латекс. Тя е най-твърда от всички видове, но за сметка на това облекчават болките и не задържат мухъл. Възглавниците от пух пък са сочени като най-добрите за отмора.

Полезни съвети

Според специалистите човек не трябва да спи само на една възглавница, а да ги сменя през според специфичните си нужди. Ако пък не обича всяка вечер да спи на различна торба с пълнеж, тогава трябва да купува нова възглавница на всеки 12-19 месеца. Според позата, която спите, трябва да се спрете на различен вид възглавница, така че главата Ви да бъде на нормално разстояние от раменете и да не се налага да я придвижвате надолу или нагоре. Например, ако спите по корем, то тогава трябва да се спрете на по-тънка и плоска възглавница; ако пък се обръщате на една страна, тя трябва да бъде твърда и стабилна; спящите по гръб да изберат възглавница с уплътнение в долната част, съветват специалисти.

Ще си купуваме нова възглавница. Откъде да я изберем?

Сред многообразието от възглавници ще Ви бъде трудно да се ориентирате, ако нямате помощник в търсенето. Ние сме Ви го осигурили в лицето на нашия каталог, в който още откриете най-горещите оферти на големи търговски вериги като Айко, ИКЕА, Кауфланд, JYSK, Enikom M, Бриколаж, Como, MasterHouse, Лабиринт.

С цел предоставяне на качествена услуга, Broshura.bg използва бисквитки, без някои от които не може да съществува. Можеш лесно и по всяко време да управляваш бисквитките в настройките на браузъра си. Разбери как в настройки

Разбрах