Този сайт използва "бисквитки", с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече

Гайковерт Промоции

Продукти от брошурите на любимите ви магазини

Няма намерени резултати

Error 404
Популярни магазини
Показани са 12 от 134 магазина
Виж всички магазини

Информация за Гайковерт

Гайковертите са едни от най-използваните инструменти, които намират широко приложение в различни ремонтни дейности. На пазара се предлагат различни гайковерти, които се различават както по начина на работа, така и по мощността, теглото и други.

Какво трябва да знаем за гайковертите?

Гайковертите са предназначени за отвиване и завиване на болтове, гайки и винтове.

Гайковерите могат да са акумулаторни или да се захранват в електрическата мрежа чрез кабел. Акумулаторните гайковерти са предпочитани, тъй като липсва ограничението при работата, което е характерно при наличе на  захранващия кабел. Освен това акумулаторните гайковерти могат да се използват в различни среди, без да е необходим достъп до електричество.

Повечето от моделите гайковерти са ударни. При ударните гайковерти при завъртането се осъществяват и удари. В зависимост от модела скоростта на въртене е различна. При обикновените гайковерти има само постоянен въртящ момент.

На пазара ще намерите и винтоверти. Основната разлика между гайковерта и винтоверта е в накрайниците, тъй като гайковертът трябва да обхващат гайки и шестостенни глави на болтове.

Когато купувате гайковерт, той трябва да е удобен за работа. Инструментът трябва да приляга добре в ръката и да не е прекалено тежък, за да избегнете бързата умора и напрежение.

Популярни марки на гайковерти са Bosch, DeWalt, Makita, Raider и други.

Откъде да купи гайковерт?

Ще намерите различни гайковерти в Бриколаж, Багира, Баумакс, Баухаус, Практикер, Практис, Чечосан, Мал Мук и останалите магазини, в които се продават машини и инструменти. Разгледайте актуалните брошури на различните магазини в Broshura.bg. В тях ще откриете атрактивни отстъпки и промоции на избрани стоки. Възползвайте се от тях и закупете избрания инструмент на изгодна цена.

notification circle blue
Хей! Току-що добавихме новата брошура на (brandName). Разгледай я ТУК!